• ZwangerFit brengt je in contact met dames in dezelfde levensfase

    FysiovdBerge

ZwangerFit Plus cursus bijna vol

06-04-2018, 20:53 | Lezersnieuws | Marian van den Berge

Datum:

dinsdag 17 april 2018, 18:30 tot 20:00

Locatie:

Zandstraat 78
FysiovdBerge
Culemborg

Veel bewegen tijdens de zwangerschap kan allerlei klachten voorkomen of verminderen. Tijdens de ZwangerFit Plus bij FysiovdBerge ga je veel bewegen. Op matjes, met gewichtjes en op fitnessapparatuur. Daarnaast is er ook veel aandacht voor ontspanning en ademhaling. Bij FysiovdBerge werken twee fysiotherapeuten die beide ZwangerFit docente zijn: Manon de Langen en Femke Suurmond van Loon. Bekkenfysiotherapeut Inge Hemel zal informatie geven over het trainen van de bekkenbodemspieren om klachten na de bevalling te voorkomen. Kinderfysiotherapeut Mieke van Paassen of Josine Simons geven vertellen over voorkeurshoudingen en het dragen van je baby. Met z?n allen zorgen wij er voor dat jij de bevalling zo fit mogelijk in gaat en weer zo fit mogelijk uitkomt. Bovendien wordt de cursus in een vaste groep gegeven, dus je komt in contact met dames in dezelfde levensfase als jij. De ZwangerFit Plus cursus bestaat uit negen dinsdagavonden van 18.30 ? 20.00 uur. De tiende les is een terugkom die pas wordt gepland wanneer alle baby?s geboren zijn.

MamaFit Wil je weer conditie krijgen na de bevalling? Of kies je ervoor om alleen te sporten tijdens je zwangerschap? Op dinsdagavond is er ook MamaFit: een speciaal trainingsuur voor Mama?s en aanstaande mama?s. Hier ligt het accent op het opbouwen van conditie en kracht. Deze MamaFit groep wordt ook door Manon of Femke begeleid. Instappen bij MamaFit kan op elk moment.

Nieuw: cursus op donderdag Wegens grote belangstelling voor de ZwangerFit Plus cursus van FysiovdBerge, start er vanaf 17 mei een extra cursus op donderdagavond van 18.30-20.00 uur. Ben je uitgerekend in september, oktober of november? Dan kun je aan deze ZwangerFit Pluscursus meedoen.

Wil je meedoen met ZwangerFit of MamaFit? Reageer dan via het contact formulier op www.FysiovdBerge.nl of bel naar de praktijk: 0345-510015. Facebook: FysiovdBerge.ZwangerFit. Langskomen op de Zandstraat 78 in Culemborg kan altijd.