• Fysieke training wordt afgewisseld met informatie, een mooie balans.

    FysiovdBerge

ZwangerFit Plus nieuwe cursus op 14 november

20-10-2017, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 14 november 2017, 18:30 tot 20:00

Locatie:

Zandstraat 78, Culemborg
FysiovdBerge
Culemborg

Op 14 november start er weer een nieuwe cursus ZwangerFit Plus bij FysiovdBerge. In negen lessen word je voorbereid om met een optimale conditie en veel zelfvertrouwen je kindje op de wereld te zetten. De cursus is op dinsdagavond van 18.30 - 20.00 uur. De tiende les is een terugkom met alle baby's.

Tijdens de cursus ga veel bewegen: dat is belangrijk tijdens de zwangerschap. Het kan allerlei zwangerschapsklachten voorkomen of verminderen. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen komen ook aan bod. ZwangerFit docent en fysiotherapeut Manon de Langen geeft veel theorie tijdens de lessen over alle verschillende fasen van de bevalling. Binnen de cursus is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en is er uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen.

De 'Plus' zit 'm in de samenwerking met andere zorgverleners werkzaam bij FysiovdBerge. Zij zullen, elk vanuit hun vakgebied, zwangerschap gerelateerde informatie geven. Bekkenfysiotherapeut Inge Hemel zal vertellen over de verandering van het bekken tijdens de zwangerschap en herstel van bekkenbodem na de zwangerschap. De kinderfysiotherapeut van Kind & Fysio verzorgt ook een informatieavond. Zo zorgen wij er samen voor dat je de bevalling zo fit mogelijk ingaat en ook weer ook weer zo fit mogelijk uitkomt. Een partneravond staat ook op het programma.

MamaFit

Wil je weer conditie krijgen na de bevalling? Of kies je ervoor om alleen te sporten tijdens je zwangerschap? Op dinsdagavond is er MamaFit: een speciaal trainingsuur voor Mama's en aanstaande mama's. Hier ligt het accent op het opbouwen van conditie en kracht. Deze MamaFit groep wordt ook door Manon de Langen begeleid: dinsdagavond van 20.00 - 21.00 uur.

Meer info? Bekijk de website: www.FysiovdBerge.nl, Zandstraat 78, 4101 EJ Culemborg, Telefoon 0345 - 510015, www.FysiovdBerge.nl, info@FysiovdBerge.nl, www.facebook.com/FysiovdBerge.Zwangerfit