• Basisschool Blink

    Jord Visser

10 jaar basisschool Blink

26-06-2019, 12:10 | Lezersnieuws | Basisschool

Basisschool Blink bestaat 10 jaar! Dat vieren we de eerste week van juli met een feestweek vol activiteiten.


Creatief & boeiend onderwijs
Blink is een kleinschalige basisschool die creatief en boeiend onderwijs biedt. We richten ons op de brede ontwikkeling van kinderen en geven hen invloed op hun eigen leerproces. Daarbij staan vertrouwen en gelijkwaardigheid centraal, want wij geloven dat een kind het beste tot zijn recht komt in een omgeving waarin hij zich gezien, gehoord en begrepen voelt.

 

Natuurlijk schoolplein

In de afgelopen tien jaar heeft Blink op verschillende locaties in Culemborg gestaan. Inmiddels hebben we alweer jaren een vaste plek aan de Jan van Riebeeckstraat. Hier hebben we een prachtig natuurlijk schoolplein gecreëerd, met veel groen, een waterpomp, moestuin en boomhut.

 

Feestweek

Onze jubileumweek begint op maandag 1 juli. Op dinsdag gaan alle klassen op schoolreis. Donderdag staat in het teken van circus: onder professionele begeleiding maken de kinderen een gezamenlijke circusvoorstelling, die zij om 14.00 uur opvoeren op het plein. Publiek is hierbij van harte welkom!
‘s Avonds volgt een jubileumfeest en reünie. We sluiten de feestweek af met een sport- & speldag, picknick en het uitreiken van de getuigschriften aan alle leerlingen.