• Jan van Setten verzorgt een pakkende presentatie

    Teeuwengroep

13 november MKB Event 'Kennis' Rabobank West Betuwe

30-10-2017, 10:00 | Lezersnieuws | Rabobank West Betuwe

Op maandag 13 november organiseren wij ons MKB Event 'Kennis'. Tijdens het event kunt u kennismaken met de medewerkers van het MKB-team, delen we graag kennis met u en kunt u uw kennis delen met andere ondernemers. U bent vanaf 15:30 uur van harte welkom bij Restaurant Molen De Zwaluw in Kesteren.

"Als Rabobank delen we graag kennis en proberen we verbinding te leggen tussen ondernemers. We zijn daarin een tijd minder zichtbaar geweest. Met dit event willen we daar graag een hernieuwde start mee maken. Daarom nodigen wij u van harte uit op 13 november", aldus Angelique Brouwers-Beukers, manager MKB.

De opzet van het event is als volgt. U maakt kennis met het MKB-team en kunt daarna kennis ophalen bij twee workshops. Daarvoor hebben we 4 inspirerende workshops beschikbaar.

Workshop 1: Meer Winst* met Procesgericht Samenwerken door David Ruting

Workshop 2: Trends en inzet Social Media door Leon Tindemans

Workshop 3: Netwerken door Judith Smits en Robert-Jan van Zessen

Workshop 4: Neuro selling; vind en gebruik de 'Koopknop' door Phil Kleingeld

We sluiten de workshops gezamenlijk af met een pakkende presentatie van Jan van Setten. Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begin tot eind te inspireren en te boeien. Zijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig…

Tijdens het walking dinner kunt u kennisdelen met andere aanwezige ondernemers. Er is voldoende tijd om elkaar beter te leren kennen.

Meer info en aanmelden voor dit event kan via www.rabobank.nl/westbetuwe.