• 12 november, dansfeest èn 5 ritmes workshop in de Gelderlandfabriek

    Renee

1e dansfeest van Dans Inspiratie Culemborg in de Gelderlandfabriek

08-11-2016, 15:14 | Lezersnieuws | Renee Mars

Zaterdag 12 november is het zover: het eerste 'barefoot' dansfeest in de Gelderlandfabriek!

Dans Inspiratie Culemborg heeft het stokje overgenomen van Culemborg Danst. Zij zetten de heerlijke dansfeesten van afgelopen jaren voort en willen ze nog meer bekendheid geven bij een groter publiek.

Er zijn zoveel dansliefhebbers in Culemborg en het is geweldig om elkaar te ontmoeten op de dansvloer van de Gelderlandfabriek. Om samen de sterren van de hemel te dansen op de global beats van DJ Skywalker (www.djskywalker.moonfruit.com). Hij leidt je door een muzieklabyrinth met invloeden uit alle werelddelen: African, Balkan, House, Dub, Rai, Electronic, Tribal, Techno, Reggae, Latin......

Op deze avond kun je gaan ontdekken hoe je beweegt in de dans, je kan je mee laten voeren met de muziek en 'je hoofd leeg dansen'. Het dansen op blote voeten (of zacht schoeisel) zal je helpen vrij te bewegen.

Op dit feest hoef je je niet druk te maken over hoe je dans eruit ziet. Weet je welkom met wie jij bent en kom zelf de sfeer proeven.

Voorafgaand aan het feest verrast Dans Inspiratie Culemborg je iedere feest weer met een workshop van een bepaalde bare-foot dans. Dit keer een 5ritmes workshop door Mirjam van Hasselt (www.mirjamvanhasselt.nl); op een 'wave' van energie maak je contact met de wijsheid van je lichaam.

Wil je dansen op het feest dan ben je vanaf 21.00 uur van harte welkom.

Wil je ook de workshop meemaken en zo al dansend in de sfeer komen, dan begint het om 19.45 uur.

De workshop is 10,- Euro en voor het feest betaal je ook 10,- Euro, voor workshop èn feest samen betaal je 17,50 Euro

De initiatiefnemers zijn blij met de prachtige nieuwe locatie voor dit feest in de Gelderlandfabriek en hopen alle Culemborgse dansliefhebbers te ontmoeten op de dansvloer.

voor meer informatie kun je kijken op facebook: Dans Inspiratie Culemborg of mailen met dansinspiratie_culemborg@hotmail.com

heel graag tot dans op zaterdag 12 november!