• Workshop Hoe Promoot Ik MIjn Bedrijf 13+14-09-2016

    Christiaan Oomen

2 succesvolle workshops Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf 13+14-09-2016 te Geldermalsen!

17-09-2016, 06:30 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

13 & 14-09-2016 hebben er twee succesvolle workshops plaatsgevonden voor kleine/startende ondernemers en ZZP'ers binnen Rivierenland/Betuwe bij Van Alles Wat Shop in Shop te Geldermalsen. Deze winkel is gevestigd aan de Kerkstraat 49 te Geldermalsen (centrum)! Tijdens deze twee workshops waren er twee gastsprekers aanwezig: Bert Munnik van Bijzonder Mooi.Net uit Volendam (beide dagen) en Ed Goossens van Dorpsbelangen Gemeente Geldermalsen (13-09-2016).

Waarom waren deze workshops?

Veel startende/kleine ondernemers en ZZP'ers met een fysiek product vinden het vaak lastig om hun producten aan de man te brengen/te promoten. Als kleine ondernemer moet je naast je product ook je marketing (online & offline) regelen, zorgen dat je website/webwinkel voldoet aan de eisen van tegenwoordig (leesbaar op zowel laptop, iPad en smartphone), moet jij je druk maken om een logo/banner en drukwerk en wil je natuurlijk dat je product(en) zoveel mogelijk bekendheid krijgen en worden verkocht!

Alleen in een dag zit maar 24 uur! De belangrijkste vraag is: "Heb je altijd veel budget nodig om dit te realiseren?". Het antwoord is "NEE!". Je hebt ingangen nodig en je moet de durf hebben om te vragen! 'Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf' helpt kleine/startende ondernemers en ZZP'ers hierbij samen met haar samenwerkingspartners!

Mocht jij als kleine ondernemer deze workshops hebben gemist? Binnenkort zullen er 2 nieuwe gepland worden. Tevens zal er ook gekeken worden naar een vervolg. Om op de hoogte te blijven, stuur een email naar info@gerardus-evenement-planner.nl