Boekpresentatie van ACT Your Way- voor professionals die met jongeren werken.

14-06-2018, 14:32 | Lezersnieuws | els

Op 26 juni is de officiele boek presentatie voor professionals van : "ACT Your Way" - praktisch werkboek voor jongeren die vastlopen.

Na de herfst zullen de eerste trainingen voor jongeren, aan de hand van dit boek, starten in Culemborg.

De boekpresentatie is toegankelijk voor iedereen die als professional interesse heeft om dit werkboek in zijn/haar werk te gaan gebruiken o.a. docenten, (sport-) coaches,  POH-GGZ, school-psychologen, therapeuten.

De presentatie zal plaatsvinden in Unieplaza Culemborg. Inloop  vanaf 17.30--Presentatie 18.00-19.30--Uitloop tot 20.00. De kosten voor deelname zijn 49,50,- euro per persoon (je ontvangt voor dit bedrag  naast de workshop, het boek, een hapje en drankje en koffie met iets erbij)

De boekpresentatie wordt gegeven door de schrijvers:

Denise Matthijssen (Zoelen), Els de Rooij  (Culemborg) en Denise Bodden (Utrecht).

Dit boek is geschreven omdat veel jongeren  worstelen met het volgen van hun eigen weg, het maken van keuzes, en het aanpakken van dingen die ze anders willen, ze hebben  last van angstige en depressieve gevoelens en  lopen vast in hun ontwikkeling.

Dit werkboek leert de jongere inzicht te krijgen in eigen waarden en om te gaan met lastige gedachten en gevoelens. De oefeningen zijn gebaseerd op de Acceptance & Commitment Therapie (ACT). Jongeren kunnen het boek zelfstandig gebruiken of onder begeleiding van een coach, docent of therapeut /  individueel of in groepen. Wil je als professional het boek gestructureerd en effectief gebruiken dan kan je hiervoor een training volgen. www.actyourway.nl www.act-online.nl