• Het Bouwdorp keert terug in 2019

    Dik Hooijer

Bouwdorp zoekt deelnemers en vrijwilligers

17-05-2019, 09:21 | Lezersnieuws | Anneke

Sinds enkele weken is Stichting Bouwdorp Culemborg weer gestart met de voorbereidingen voor het Bouwdorp, dat altijd plaatsvindt in de eerste week van de zomervakantie.

Op dinsdag 23 en woensdag 24 juli 2019 zal het grasveld aan de Otto van Reesweg/Eemweg weer worden omgetoverd tot spectaculair bouwterrein. 180 kinderen bouwen – onder toezicht en begeleiding - op dit terrein hun eigen bouwwerken van hout. Het bouwterrein ontpopt zich binnen twee dagen tot een waar Bouwdorp, gerelateerd aan een thema.

Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar kunnen deelnemen aan het Bouwdorp. Kosten bedragen €15,00 per persoon, voor twee dagen. Neemt een kind een vrijwilliger mee, dan ontvangt het €5,00 retour tijdens het Bouwdorp. De inschrijving start op 20 mei 2019 en sluit 2 juni 2019. Uitsluitend in deze periode kan een deelnemer worden ingeschreven. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren zullen in behandeling worden genomen.

Stichting Bouwdorp Culemborg organiseert dit jaarlijkse evenement geheel zelfstandig. Uiteraard kan dit niet zonder de enthousiaste inzet van vrijwilligers. Ben jij 18 jaar of ouder en wil je een groepje deelnemers begeleiden? Doe dan mee! Het aantal beschikbare plaatsen voor deelnemers is volledig afhankelijk van het aantal vrijwilligers. Sfeer proeven of weten wat het betekent om vrijwilliger te zijn? Bekijk dan onze website!

In 2018 kreeg het Bouwdorp veel steun van (spontane) sponsoren. Om het Bouwdorp ook nu weer tot een succes te maken zijn wij hard naar hen opzoek. Sponsoring kan financieel of in de vorm van materialen. Meer informatie over ons evenement?