• Henk Jan Ormel

    Henk Jan Ormel

CDA'er Henk Jan Ormel Gelderse kandidaat bij Europese verkiezingen op 23 mei

22-05-2019, 11:54 | Lezersnieuws | campagne

Henk Jan Ormel, werkzaam als dierenarts bij de FAO en Oud-Tweede Kamerlid, is kandidaat bij de Europese verkiezingen op 23 mei 2019. Hij staat op nr. 5 van het CDA.

Henk Jan Ormel wil zich inzetten voor de Nederlandse belangen in Europa met aandacht voor veiligheid, voedsel en verduurzamen. "De veiligheid in de regio, waarbij Nederland ingebed is in Europa, dient gewaarborgd te blijven. Nederland is als relatief klein land niet in staat om de grote uitdagingen waar we voor staan zelfstandig op te lossen. Het belang van een stabiel Europa is in het belang van Nederland."

Nederland is een voorbeeld voor andere landen wat betreft voedselproductie en duurzaamheid. "Ook het verantwoord omgaan met de aarde en de aandacht voor het klimaat", benadrukt Henk Jan Ormel.

Henk Jan Ormel voert actief campagne in de provincie Gelderland. Zo bezoekt hij nationale en internationale bedrijven, maatschappelijke organisaties, scholen en universiteiten en is hij op straat te vinden waarbij hij in gesprek gaat over Europa.

De Europese verkiezingen zijn op donderdag 23 mei 2019. Henk Jan Ormel is nr. 5 van het CDA. Meer informatie op zijn website www.henkjanormel.nl.