• Componeer-tweedaagse 2018

    Ellen Verhagen

Componeer-tweedaagse in Culemborg

15-03-2019, 09:55 | Lezersnieuws | ellen

Heb je wel eens een liedje/muziekstuk gemaakt of opgenomen? Of zou je dat graag willen? Dan is dit een gouden kans voor iedereen die meer van componeren wil weten en twee dagen onder bezielende leiding van Huub de Vriend, docent compositie, een echt piano-muziekstuk op papier wil zetten/schrijven. Stichting Pro Piano organiseert dit op 11 mei en 22 juni voor de tweede keer voor jong en oud. Op www.pianoculemborg.nl staat alle informatie.

Wie kan mee doen?
Wie wil (leren) componeren. Het enige dat nodig is voor de cursus, is dat je weet wat een majeur en mineur akkoord en een toonladder is. Het project is bedoeld voor inwoners van Culemborg en de regio, ongeacht leeftijd, muzikale achtergrond of opleiding. Als je weet wat een majeur en mineur akkoord en een toonladder is, wel eens een (piano-) muziekstukje hebt gemaakt of hebt opgenomen,  een piano-muziekstuk (met eventueel ander instrument/zang) op papier wilt zetten. Het resultaat van de componeer-tweedaagse kan je (laten) spelen tijdens de Pianowandeling die op zidnag 15 september plaatsvindt in de binnenstad van Culemborg.


Informatie, aanmelden tot 1 mei en kosten
Op zaterdag 11 mei en 22 juni 2019 van 10.00 tot 15.00 bij K.E.C. in de ’Brede School-West’, Zijderupsvlinderlaan 2, Culemborg. Voor een gereduceerd tarief van €20,00 p.p. is deelname voor de tweedaagse workshop mogelijk. Je meldt je aan voor beide dagen. Losse workshops zijn niet mogelijk.  Stuur via de website www.pianoculemborg.nl het aanmeldformulier op, eventueel samen met een voorbeeld van een liedje/muziekstuk dat je hebt geschreven of opgenomen. Tot uiterlijk 1 mei kun je dit mailen naar info@pianoculemborg.nl of bel Ellen Verhagen 06-48527367 voor meer informatie. Zo spoedig mogelijk na aanmelding hoor je of je geselecteerd bent.  Minimaal 6 en maximaal 17 deelnemers.