• Moederdagactie Culembog

    De Markt Online

De markt zet alle moeders (vrouwen) in het zonnetje!

16-04-2019, 09:13 | Lezersnieuws | Dominique

Zondag 12 mei is het weer moederdag. Daarom zet de Culemborgse markt op dinsdag 7 mei de moeders (vrouwen) in het zonnetje. Op de markt worden diverse acties gehouden m.b.t de markt. De marktondernemers hopen met deze acties meer bezoekers naar de markt te krijgen. Op de markt staat ten slotte de sfeer en beleving centraal. De moederdagactie die begin mei start moet hier dan ook aan bijdragen. Een originele actie die bestaat uit diverse leuke activiteiten.

Rozen uitdelen op de markt Zorg dat je als moeder/vrouw dinsdag 7 mei op de markt bent. Op deze marktdag worden er rozen uitgedeeld aan maar liefst 100 moeders (vrouwen). De rozen worden willekeurig uitgedeeld en op=op, zorg daarom dat je er op tijd bij bent.

Bij de rozen krijgt u ook een klein kaartje, waar u uw gegevens kan/mag invullen. Dit kaartje mag u inleveren bij Jungerius Flowers op de markt op de markt. Uit de ingeleverde kaartjes wordt een winnaar gekozen. Deze winnaar ontvangt een cheque voor een heerlijke overnachting met ontbijt in een luxe kasteel/hotel. De gelukkige winnaar wordt op vrijdag 17 mei bekend gemaakt op de website (www.culemborgsemarkt.nl) en social media (@culemborgsemarkt) van de markt. Houd deze pagina’s goed in de gaten om erachter te komen of u de winnaar bent.

Markt in Culemborg De markt heeft, zoals u hierboven ziet een eigen website, Facebook en Instagram pagina. Hierop vindt u allerlei informatie over de markt, zoals informatie over de ondernemers, aanbiedingen, recepten, nieuwsberichten en winacties. Ook op de social media pagina’s wordt u wekelijks op de hoogte gehouden van alle marktactiviteiten.