• Secretaressebijeenkomst 12-11-2015 Hotel/Restaurant De Os & Het Paard

Deil - secretaressedag 12 november 2015 bij Hotel/Restaurant De Os & Het Paard was GROOT SUCCES!

18-11-2015, 07:01 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Het evenement was georganiseerd door De Os & Het Paard in samenwerking met Gerardus Evenement Planner.

30 secretaresses vanuit het gehele land waren aanwezig. Ze kwamen o.a. uit Deil, Nijmegen, Geldermalsen, Utrecht, Venlo, Amsterdam, Breda, Groesbeek, Neerijnen, Vianen, Bergschenhoek, Beusichem, Tiel en Vleuten.

Hotel/Restaurant De Os & Het Paard was voor deze bijeenkomst een perfecte locatie in het midden van het land, goed te bereiken zowel met OV als auto, midden in De Betuwe. Hoe mooi kan het zijn om een secretaressedag te organiseren in een monumentaal pand!

Na een korte introductie opende 1e loco-burgemeester de heer R. van Meygaarden van de Gemeente Geldermalsen (Dorpsbelangen), de secretaressedag. Hierna kwam Anneliek Klein, supervrouw april 2015/mede-eigenaresse van Hotel/Restaurant De Os & Het Paard aan het woord.

De discussie die hierna volgde met de wethouders van de Gemeente Bronckhorst (Wethouder CDA & 1e Loco-Burgemeester, de heer P. Seesing), Gemeente Neerijnen (Wethouder SGP, de heer T. Kool) en Gemeente Vianen (Wethouder VVD, de heer J.A.E. Landwehr), was de klapper van de ochtend. Een heerlijke discussie over 'de onschatbare waarde van een management assistent/PA'. De deelnemers aan de dag leverden een actieve bijdrage! Deze discussie werd geleidt door Menno Spiekerman, eigenaar van Gerardus Evenement Planner.

Diverse workshops (leren snellezen, assertiviteit, kleurprofielen en van personal assistants naar business assistants) vonden in de ochtend plaats en na de goed verzorgde lunch ook in de middag.

De middagdiscussie 'mannen versus vrouwen binnen de secretariële wereld' vond plaats met mevrouw W. Oosterveer (Co Axi) en Dania van Damme (imPAct Next Level Personal Assistants).

Tussendoor konden de deelnemers heerlijk ontspannen door te genieten van een aanwezige stoelmasseur (de heer M. Pantophlet).

Tevens waren er 2 standhouders aanwezig die hun producten tentoonstelden en te koop aanboden. Proost & Co uit Beesd en Charlottes Freubelhoekje uit Schalkhaar (Deventer).

Aan het eind van de dag kregen de deelnemers een goed gevulde goodiebag mee naar huis met artikelen er in van plaatselijke en landelijke bedrijven.

Op naar de volgende editie!