• Doorknokken

    PvdA

Diederik Samsom bezoek Rivierenland

09-10-2016, 12:00 | Lezersnieuws | Marinka Mulder

Diederik Samsom bezoekt op maandagavond 17 oktober Rivierenland. In het Oude Stadhuis in Culemborg gaat hij in gesprek met leden en niet-leden over zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap van de PvdA. Inloopt is vanaf 19.30 uur, start is om 20.00 uur. We sluiten af met een borrel rond 21.30 uur.

Samsom is de eerste kandidaat lijsttrekker die zich heeft gemeld. Op doorknokken.nl vertelt hij over zijn motivatie om opnieuw de PvdA-lijst aan te voeren. Samsom: "Vier jaar hard werken levert resultaat op. De werkloosheid daalt, de armoede neemt af, de hoeveelheid duurzame energie groeit snel en meer mensen krijgen een vast contract. Nederland herstelt. Maar we zijn er nog niet. Want nog niet iedereen profiteert van het herstel. En ons ideaal van één verbonden samenleving staat onder druk. Het is nu tijd voor een nieuwe toekomstagenda voor Nederland. Waarin onderwijs weer de belangrijkste investering van de overheid wordt. Die het ideaal van een volledig duurzame samenleving waarmaakt. En waarmee we samen bouwen aan een samenleving waarin iedereen veilig is en zichzelf kan zijn, ongeacht je huidskleur, kleding, afkomst of religie. Samen met u wil ik doorknokken om deze agenda waar te maken. Er is nog zoveel te doen."

Kandidaat lijsttrekkers kunnen zich tot 24 oktober melden. Als er twee of meer kandidaten zijn wordt de lijsttrekker gekozen door de leden van de PvdA. Deze ledenraadpleging vindt plaats van 24 november tot donderdag 8 december. Meer informatie is te vinden op www.doorknokken.nl.