• Ron @ Ronny in The Jungle 1996

    henk

DJ helden Ron & Ronny draaien alle Old-School kneiters op Jungle Reünie

11-12-2017, 11:10 | Lezersnieuws | Henk

DJ helden Ron & Ronny draaien alle Old-School kneiters op Jungle Reünie (M3 Leerdam)

Naast dat er flink gerockt wordt 16 december tijdens de Jungle reünie in jongerencentrum M3, Speciaal voor de fans van The Jungle Fridaynights zullen ook Ron Stutz en Ron Klijn (aka Ronny Hammond) alle oude Jungle dansvloer hits door de speakers komen knallen.

Muziek waar die Vrijdagen in The Jungle zo bekend om stonden. Beide DJ's zijn nog steeds erg actief in het clubcircuit, draaiden samen met Ronald Molendijk, wonnen prestigieuze DJ prijzen in binnen en buitenland. Beide DJ's waren ook te zien tijdens het succesvolle Glassdance afgelopen zomer.

Veel underground en alternatieve hits uit The Jungle's bevlogen geschiedenis. Van Robin S tot The Chemical Brothers en via The Prodigy terug naar Underworld. House, Electro en Hiphop, maar ook veel Funk, Soul en Disco.

Tevens zal feestrockformatie Masters of Spam de sterren van de M3-hemel spelen. Alles komt voorbij op deze niet te missen reünie.

Kaarten à 5 euro zijn verkrijgbaar via jungle.beheerjegegevens.nl en via:

• De Kapper, Europaplein, Leerdam

• Double D Tattoo, Zuidwal 40, Leerdam

• De Knijp, Voogdplein 90, Leerdam

Wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Kaartverkoop aan de zaal à 10 euro gebeurt op davond zelf, zolang de voorraad strekt. Het spektakel begint om 21.00 uur.