Geen kaarten meer voor Harry Sacksioni in Gelderlandfabriek

13-10-2017, 14:50 | Lezersnieuws | de Gelderlandfabriek

Een daverende start van het nieuwe seizoen van de maandelijkse serie Jam Jazz & Pizza in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Na een bomvolle zaal bij het openingsconcert door Hans Dulfer, is het tweede concert met Harry Sacksioni al vooraf compleet uitverkocht.

'Er past echt niemand meer bij,' luidt de boodschap die de Gelderlandfabriek om de haverklap moet verkopen aan teleurgestelde muziekliefhebbers. Meestergitarist Sacksioni treedt er zondag op, vergezeld van de jonge celliste Maya Fridman. Maar vol is vol, dus proberen heeft geen zin. Lichtpuntje is dat Jam Jazz & Pizza de komende maanden nog meer fraais in petto heeft. Op 19 november komt trompettist Eric Vloeimans een masterclass geven. En 17 december is het de beurt aan The Voice of Monk, een vijfpersoonsband die, zoals de naam al verklapt, werk van de legendarische Thelonious Monk speelt. Op eigen wijze, dat weer wel.

Wie er dit keer niet wil naast grijpen: voor deze voorstellingen zijn nu al tickets te koop via www.degelderlandfabriek.nl.