• De soep wordt opgediend!

  Treja van den Heuvel
 • De bevallige WC juffen

  Treja van den Heuvel
 • Een overheerlijke high tea

  Treja van den Heuvel
 • er werd genoten

  Treja van den Heuvel
 • Team foto Focus 07 O16-1

  Marcel Borgstein

Geslaagde high tea bij Focus ’07

15-04-2018, 20:24 | Lezersnieuws | Treja

Op zondagmiddag 15 april organiseerden de voetballers van Focus O16-1, samen met hun 18-jarige trainer Jeremy de Graaf, verzorger Roland van Santen en enkele enthousiaste ouders een overheerlijke high tea in de kantine bij Focus ‘07! Doel van de high tea was geld bij elkaar te krijgen voor het teamuitje naar Dortmund.

Tijdens het uitje, dat gepland staat in het pinksterweekend, speelt O16-1 een wedstrijd tegen een van de jeugdteams van Rot Weiss Ahlen. Ook krijgen de voetballers een rondleiding in het stadion van de Borussia Dortmund. Het stadion vormt sinds 1974 de thuishaven van Dortmund en beschikt over een capaciteit van ruim 81.000 plaatsen. De high tea, die rond 14.30 van start ging, werd druk bezocht, door vaders, moeders, broers, zussen, opa’s, oma’s en andere aanhang. Er werd goed geproefd en gegeten van alle aanwezige en zeer smaakvolle gerechten.

Tussen de gerechten door konden er lootjes @ 1 euro worden gekocht voor het Rad van Fortuin. In drie ronden, gingen er mooie prijzen, gesponsord door de lokale middenstand in Culemborg, over de tafel. Met dank aan Primera, de Hema, Blokker, Sporthuis Brouwer, Dokman tweewielers, Plus Giel Smits, de Snel Herstel, Bloembinderij de Vier hoeken, Wuite Vrijetijds Mode en Drankenspecialist van Rooij, waren er toffe prijzen te winnen.

Focus ’07 deed nog een extra duit in het zakje en schonk een deel van de marge op de opbrengst van de drankjes in de kantine aan het team. En de opbrengst van de bevallige roodharige en zwart gekrulde WC “juffen” bracht nog eens 10 euro in het laatje. Er werd die middag uitzonderlijk veel gebruik gemaakt van het toilet…

De totale opbrengst van de zeer geslaagde high tea was ruim 900 euro. Een hele mooie stap op weg naar Dortmund!