Gesubsidieerd Ontwikkeladvies voor 45 plussers

24-01-2018, 09:21 | Lezersnieuws | Jan Schuirtemaker

Ontwikkeladvies 45-plussers: nadenken over de toekomst van jouw baan?

Je bent tevreden over je werk. Maar hoe ziet dit er over 2-5 jaar uit? Wat is nodig om nu en in de toekomst tevreden te blijven? Kun je en je wil meer dan je nu doet? Ben je nu en in de toekomst nog interessant voor de arbeidsmarkt? Heb je al een plan hiervoor? Of wil je een heel ander werk gaan doen?

Hoe werkt het?

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek hebben we een drietal gesprekken van 1.5 uur, daarin zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na afloop heb je een bruikbaar Ontwikkelplan opgesteld dat je een goed beeld geeft van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend in de toekomst verder kunt gaan. Een concreet actieplan!

Subsidieregeling, gratis voor deelnemers 45+

Het Ontwikkeladvies wordt sinds begin dit jaar gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen.

Ontwikkeladvies, subsidie voor de volgende beroepsgroepen:

Het Ontwikkeladvies is (gratis) beschikbaar voor jou, als je aan de volgende eisen voldoet:

• 45 jaar of ouder bent,

• je gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam bent in een van de volgende beroepsgroepen:

1.Administratief en secretarieel personeel, assistenten en managementassistenten

2.Verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra in de detailhandel

3.Gemeenteambtenaren, werkzaam in de domeinen burger- en publiekszaken

4. Catering medewerkers, schoonmakers en BOA's

5. Ambulancepersoneel en meldkamerpersoneel t.b.v. ambulance

• En je moet dit ontwikkeladvies samen met een CMI gecertificeerde en/of NOLOC geregistreerd loopbaanadviseur gaan doen.

The Careercoach (gevestigd in Schoonrewoerd) is ruim 15 jaar werkzaam voor uiteenlopende doelgroepen en opdrachtgevers. Naast ontwikkeladvies biedt The Careercoach assessment, outplacement, beroepskeuze en coaching aan. The Careercoach is CMI-gecertificeerd en NOLOC erkend en voldoet daarmee aan de criteria voor dit Ontwikkeladvies.

Aanmelden voor ontwikkeladvies is heel eenvoudig. Het aanmelden van de (mogelijke) subsidieaanvraag verloopt via The Careercoach.

Als je geïnteresseerd bent maak dan een (vrijblijvende) afspraak met The Careercoach | Jan Schuitemaker via tel 06-13703549 of mail naar info@thecareercoach.nl.