• Mensenkind rolt rode loper uit voor open dagen

    Simon Dijk

Holistisch centrum MENSENKIND rolt Rode Loper uit

22-08-2017, 12:10 | Lezersnieuws | Simon Dijk

CULEMBORG - Elke woensdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur staat de deur van MENSENKIND, Centrum voor geboorte en gezin, open voor publiek. Iedereen kan dan vrijblijvend komen kennismaken met de aanwezige MENSENKIND deelnemers. Zij beantwoorden vragen die te maken hebben met een kinderwens, zwangerschap, baby's of de (opvoeding van) kinderen. Iedereen is van harte welkom en er is een spelkamer waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Holistisch Sinds begin dit jaar is MENSENKIND, een uniek holistisch centrum in Culemborg, de plek waar 11 professionals met omhullende aandacht uiteenlopende zorg verlenen. Holistische zorg wil zeggen dat er naar de mens als geheel in zijn omgeving wordt gekeken, met alle lichamelijke èn emotionele ervaringen. Het MENSENKIND team groeit nog steeds en biedt holistische verloskunde, een consultatiebureau, natuurlijke kraamzorg, babymassage, zwangerschapsyoga, klassieke homeopathie, integratieve kindertherapie en meer. Het complete aanbod is te vinden op www.mensenkind.nu.

Informatie: Centrum MENSENKIND, Godfried Bomansstraat 2, Culemborg. Meer informatie via Joke Andringa (06 - 1129 2069), Ron Wiebolt (06 - 2888 3458) of mail naar info@mensenkind.nu