JobXion, detacheringsbureau in de bouw en techniek, lanceert een nieuwe website

27-07-2016, 10:11 | Lezersnieuws | Nathalie van der Molen

JobXion, detacheringsbureau in de bouw en techniek, lanceert een nieuwe website

Op dit moment maakt JobXion een professionalisering door. Ze bedienen kandidaat en klant nog beter door een prettige en overzichtelijke website. De kandidaat kan zich inschrijven en meteen solliciteren op actuele vacatures. De klant kan zijn vraag uitzetten bij het bedreven team en krijgt in de toekomst inzicht, via een eigen inlog, wie er op dat moment werkzaam zijn, hoeveel uren er gemaakt worden en kan zelf op zoek gaan naar geschikte kandidaten.

Het detacheringsbureau was gevestigd in een prachtig pand op de Prinses Beatrixlaan in Tiel, maar wegens uitbreiding van het team is er gekozen voor de Kersenboogerd, een locatie op bedrijventerrein Westroijen. Een perfect uitgangspunt, aangezien JobXion een landelijke dekking heeft in kandidaten en klanten.

Deze professionalisering is in gang gezet door het marketingteam wat per 1 april 2016 jl. begonnen is. Mike Nuijs en Nathalie van der Molen zijn vol enthousiasme aan deze mooie taak begonnen. André Schuijl, directeur JobXion geeft aan; 'deze professionalisering is noodzakelijk om ook in de toekomst bestaansrecht te hebben. We merken dat klant en kandidaat graag zelf op zoek gaan naar elkaar en we bieden de juiste handvaten, zo zal er ook een app komen en gaan we een platform creëren waarin kennis en kunde gedeeld kan worden'.

Het marketingteam, wat gesterkt wordt door twee parttime marketingmedewerkers van Apostle, Yorick van der Steen en Hannah Dammann, heeft nog veel ontwikkelingen op stapel liggen. Zo zullen er reclamecampagnes ingezet gaan worden, worden er samenwerkingen aangegaan met scholen om zo leerlingen te enthousiasmeren voor de bouw en techniek en worden er bedrijfsvideo's gemaakt. Op dit moment worden er, via Social Media, vele kandidaten in het zonnetje gezet met vakantiecheques, bouwradio's en barbecues.

Nieuwsgierig naar de website en wilt u meer weten over dit dynamische bedrijf? Kijk op www.jobxion.nl.

JobXion Vakmensen B.V.

Kersenboogerd 11a

4003 BW Tiel

0344-673010

info@jobxion.nl

www.jobxion.nl