• Jongerenwerkers op maat, v.l.n.r. Saïda, Ineke, Robert Jan, Lucia, Ahmed en Wesley

    ElkWelzijn

Jongerenwerk ElkWelzijn start de Warme Winter Weken in Culemborg

24-10-2017, 16:40 | Lezersnieuws | ElkWelzijn

De winter staat voor de deur. Donker en koud, maar niet voor jongeren in Culemborg. Want het jongerenwerk van ElkWelzijn komt met de Warme Winter Weken speciaal voor en met jou! Heb je leuke ideeën of plannen voor de kerstvakantie en Oud & Nieuw? Wij helpen je het mogelijk te maken. Wij doen niet aan een winterstop in de kerstvakantie. Geen zin om buiten te hangen met je vrienden? Kom dan naar de jongerenruimte in de Treffer of de Salaamander, daar is het lekker warm, en ontmoet je andere jongeren én onze jongerenwerkers. Die kan je ook altijd om raad of hulp vragen als je ergens mee zit: Jongerenwerk op Maat!

Natuurlijk komen de jongerenwerkers ook naar je toe deze winter. Je ontmoet ons op straat, op sociale media, maar ook op Lek&Linge en KWC zijn we veel te vinden. Er is veel meer mogelijk dan je denkt na schooltijd en in de weekenden. Wij helpen jou en je vrienden om meer te organiseren voor en met elkaar, bijvoorbeeld met muziek, film, sport of waar je ook maar interesse in hebt. Dat kan in de jongerenruimten, op de scholen of in een sportzaal plaatsvinden. Ook serieuze onderwerpen als omgaan met geld of studiekeuze kunnen aan bod komen. Wist je dat er ook speciale groepstrainingen voor jongens en meiden zijn die je weerbaarder maken? Ze starten in november, opgeven kan nog!

De jongerenruimten Treffer (naast de Crum-garage) en Salaamander zijn gratis toegankelijk voor alle jongeren in Culemborg. Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op www.elkwelzijn.nl/jongeren

Diamanttraining voor jongens van 14- 18 jaar en training Girlpower voor meiden van 14-18 jaar: opgeven kan bij Ali Zanzan (06-27 16 19 50) of Karim Chatouani (06 - 12 52 25 56).

Ook is er het Jongerenwerk op Maat, voor alle jongeren tussen 12 en 27 jaar die ergens mee zitten. Je kunt een jongerenwerker van ElkWelzijn benaderen zonder dat iemand je doorverwijst, het kost niets en we zijn onafhankelijk. Bijvoorbeeld als je niet lekker in je vel zit, ruzie met je ouders hebt, als je in de schulden zit, worstelt met een verslaving, of niet weet welke studie bij je past. We helpen je zelf een oplossing voor je probleem te vinden, maar kunnen je ook in contact brengen (als je dat zelf wilt) met anderen die je kunnen helpen.

Jongerenwerk op Maat: Wesley Vink (06 - 22 15 17 90, Ahmed Ben Saddik (06 - 23 54 33 20), Saida Boukayoua (06 - 83 52 48 78), Ineke Smit (06 - 13 94 93 83), Robert Jan van den Akker (06- 81 00 70 16) en Lucia van Dam (06 - 83 52 51 09).