• Kinder yoga bij Shine kids yoga

    Sanne Bas - www.sannebas.nl

Kinder yoga lessen bij Shine kids yoga

04-01-2019, 14:18 | Lezersnieuws | Hanneke

Shine kids yoga biedt yogalessen aan voor kinderen van 2/12 jaar en ouder & kind yoga lessen. Bij kinder yoga maken kinderen spelenderwijs kennis met yoga. Er worden houdingen gedaan die afwisselend actief en ontspannen zijn. De oefeningen zelf verschillen weinig van de volwassen yoga, bij kinderen worden ze minder lang aangehouden.

Met alle prikkels die kinderen te verwerken krijgen en wat er al van ze verwacht wordt, is het fijn als kinderen al op jonge leeftijd leren hoe ze daarmee om kunnen gaan. Inspanning en ontspanning kunnen afwisselen is een kunst zeker in de huidige maatschappij waar we 24/7 moeten presteren en waar alles steeds sneller ontwikkelt. Yoga is enorm in populariteit aan het winnen in het westen omdat steeds meer mensen zich bewust zijn van de mogelijke effecten van yoga, voor kinderen is dat hetzelfde als voor volwassenen, o.a. meer balans, zelfbewuster, meer zelfvertrouwen.

Wil je meer informatie over de yoga lessen? Wil je weten wie er les geeft? Ben je benieuwd wat yoga voor jouw kind kan betekenen? Samen met je kind de foto’s bekijken hoe dat er dan uit ziet, yoga oefeningen? Kijk dan op de website www.shinekidsyoga.nl voor meer informatie. Bij voldoende aanmeldingen gaan de lessen in de loop van januari 2019 van start. De lessen worden gegeven door Hanneke Jansen, locatie Yes’ Yoga Sala, De Raaf 33 A, Culemborg. Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail me: info@shinekidsyoga.nl