Klassen gaan de strijd aan tijdens de Rabo BankBattle

23-05-2019, 13:32 | Lezersnieuws | Rabobank

De leerlingen van de 26 deelnemende scholen uit de regio stonden woensdag 15 mei te trappelen om van start te gaan met de Rabo BankBattle. Het was een behoorlijke uitdaging. Afgelopen vrijdag kregen de drie klassen die de battle het snelst hadden voltooid een prijs uitgereikt. De winnende scholen zijn de PWA school uit Echteld, De Achtbaan uit Tiel en de Eben Haezerschool uit Lienden.

Bankbattle
De BankBattle is een wedstrijd die georganiseerd wordt door de Rabobank. Verschillende scholen nemen het tegen elkaar op. Ze leren door digitale opdrachten hun sociale en digitale vaardigheden ontwikkelen. Samenwerking is essentieel om de opdracht te voltooien. De klassen krijgen verschillende praktijkopdrachten die ze moeten uitvoeren op het internet. De opdrachten gaan over muziek, computers, techniek, radio en televisie. Na ongeveer anderhalf uur resulteert dit in een geheime kluiscode die toegang geeft tot de eindopdracht.

Winnaars
De drie winnaars werden afgelopen vrijdag verrast door medewerkers van de Rabobank. De leerlingen waren zeer enthousiast en kregen naast een gezonde traktatie ook een cheque uitgereikt voor deelname aan een workshop ‘Team Painting’. De uitslagen staan op www.bankbattle.nl.