• Klaverjassen met Kerstmis bij Vriendenschaar

    Frans Waroux

Klaverjassen bij Vriendenschaar in december 2016

10-12-2016, 23:21 | Lezersnieuws | Frans Waroux

In verband met de viering van Kerstmis en Oudjaar heeft de Klaverjascommissie van Vriendenschaar voor de maand december de avonden waarop gespeeld wordt enigszins moeten aanpassen. Maandelijks wordt op de laatste vrijdag van de maand gespeeld. Deze dag valt nu op 30 december en op die dag heeft de Dart Club Vriendenschaar een groot Oliebollen Dart Toernooi georganiseerd. Om die reden heeft de Klaverjas Commissie van Vriendenschaar besloten deze dag te laten vervallen. Deze avond is nu naar voren gehaald en wordt op vrijdagavond 16 december gehouden; gewone aanvangstijd, namelijk 19h45 uur.

De week daarop, op vrijdag 23 december wordt dan het traditionele KERST-KLAVERJAS-TOERNOOI georganiseerd. Op deze avond niet alleen een prijzentafel in de sfeer van het KERSTMIS maar er wordt ook weer een grote tombola gehouden met een fantastische prijzentafel. Ook voor deze avond geldt dat iedereen, ook niet-leden van Vriendenschaar, van harte welkom is en voor het gebruikelijke inschrijfgeld ad drie euro per persoon. Wat wel geldt is dat de heren Cor van den Boogaard en Frans Ramachers, die deze avonden organiseren, alleen koppels inschrijven. Ook op deze gala-avond wil de organisatie ook graag rond 19h45 uur beginnen.

Zorg er voor wanneer u mee wilt klaverjassen, en waarom niet, dat u tijdig aanwezig bent. Inschrijven kan al vanaf 19h15 uur. Tijdens het wachten krijgt u van de mensen die de bar verzorgen GRATIS koffie of thee aangeboden. Tijdens het klaverjassen krijgt u ook warme snacks aangeboden. Kortom, Vriendenschaar is er alles aan gelegen om u een gezellige avond te bezorgen en dat voor maar drie euro per persoon. Hierbij zijn de door u bestelde drankjes dan niet inbegrepen.

Graag tot ziens op de vrijdagavonden 16 en 23 december a.s. in de kantine van Vriendenschaar.