• Karlijn tijdens haar les

    Karlijn Scheepers

Korte lente/paascursus Peutermuziek in Culemborg

20-03-2019, 14:33 | Lezersnieuws | Karlijn

Op woensdag 10 en 17 april en vrijdag 12 en 19 april geeft Karlijn Scheepers een korte lente-/paascursus peutermuziek van 2 lessen.

Allerlei leuke activiteiten en liedjes rondom thema Lente en Pasen.

Dus wil je eens kennis maken met peutermuziek? Grijp dan nu je kans en geef je snel op!

 

Op woensdag start de peutergroep om 9.30u. Op vrijdag starten de dreumesen (1-2 jaar)om 9.00u, gevolgd door een peutergroepen (2-4 jaar) om 10.00u.

Interesse/opgeven? Dan kunt een mailtje sturen naar k_scheepers@planet.nl of kijken op haar website: www.muziekopschootculemborg.nl of facebookpagina: Muziek Op Schoot Culemborg

 

De lessen vinden plaats aan de Zijderupsvlinderlaan 2 in Culemborg in de SKPC-locatie Ratjetoe. Voor 2 lessen betaalt u € 16,-

 

Muziek Op Schoot. 

Bij een cursus peutermuziek (Muziek Op Schoot) kom je samen met je (klein)kind zingen, bewegen en spelen op muziek. We zingen bekende, maar ook nieuwe liedjes. Daarnaast gebruiken we allerlei materialen: muzikale materialen (instrumentjes), maar ook niet-muzikale materialen (ballen, sjaaltjes, boekjes etc.). Niet alleen de muzikale ontwikkeling wordt hierbij gestimuleerd, maar ook andere ontwikkelingsgebieden, zoals de motoriek, de taal/spraak en de sociale ontwikkeling.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier!!