L.O.F. DanceCrew met zes voorstellingen in de MetaalKathedraal Utrecht

15-05-2018, 10:25 | Lezersnieuws | Charlotte

Eerder dit jaar wonnen ze de tweede prijs bij danswedstrijd Shell We Dance en dat was nog maar een opwarming voor de spiksplinternieuwe voorstelling van L.O.F. DanceCrew. Zes keer te zien in de MetaalKathedraal in Utrecht: VERKEERD VERBONDEN . 

Jou in het hier en nu meenemen in de verhalen van het lichaam. Dat is de beleving die L.O.F. DanceCrew mee wil geven aan het publiek. Daarom zit het publiek bij deze nieuwe voorstelling lekker dicht bij de dansers, in plaats van anoniem in het donker op een theatertribune. VERKEERD VERBONDEN speelt zich dan ook niet af in een doorsnee theater, maar in de prachtige MetaalKathedraal in Utrecht. Per voorstelling is er plek voor een select groepje publiek. Dit om jou een nog persoonlijkere en intiemere ervaring mee naar huis te geven. 

VERKEERD VERBONDEN is een interview met het lichaam dat zich genegeerd voelt. Deze hardwerkende machine met eindeloze mogelijkheden, emoties, verlangens en behoeften laat zich openhartig uit. Over de vicieuze cirkel van steeds aandacht voor de ander, maar niet voor onszelf. Over rebellie en de weg kwijt zijn; een vurig pleidooi voor de viering van het hier en nu. 

VERKEERD VERBONDEN
Dans: L.O.F. DanceCrew 
Productie: PAS DE CHAR
Data: 3 en 17 juni 2018 
Kaarten voor 3 juni: https://bit.ly/2JRctlU
Kaarten voor 17 juni: https://bit.ly/2J12hWP
Locatie: MetaalKathedraal - Rijksstraatweg 20 – 3545 NA Utrecht
Aanvang: 13:30u, 16:00u en 19:30u
Website: www.MetaalKathedraal.nl
Prijs: vanaf €12,50
Duur voorstelling: 65 minuten

Meld je aan voor ons FB event: https://www.facebook.com/events/442216289543026/

Bent U minder valide? Mail dan eerst naar info@LOFDanceCrew.nl alvorens een ticket te kopen.