• miltonhouse.nl

Miltonhouse.nl opent meubelshowroom in Beusichem

25-11-2015, 12:30 | Lezersnieuws | Eve Peters

De internet meubelwinkel Miltonhouse.nl heeft sinds enkele maanden een grote showroom geopend in het "(meubel)hart" van Nederland. Hier staan de collectie meubelen zodat deze kunnen worden bekeken en worden gevoeld.

Miltonhouse is een meubelwinkel geheel gericht op het nieuwe winkelen. Al ruim vier generaties is de familie Peters actief in de meubelbranche. Met de formule Miltonhouse.nl wil de familie Peters de klanten zowel online als offline bereiken met de mooiste en unieke meubel collecties. Door de jarenlange ervaring in de meubelbranche is er een uniek aanbod van meubelen tegen de scherpste prijzen.

Unieke Collectie

De meubelen die Miltonhouse aanbiedt in haar webshop en in de winkel in Beusichem zijn met de grootste zorg geselecteerd. Door jaren lange ervaring en een buitengewone interesse van Miltonhouse in meubelen, vindt u hier een uniek aanbod dat u niet vindt op de tal van meubelboulevards die ons land rijk is. Miltonhouse is niet aangesloten bij een keten en kan daardoor een eigen collectie beleid voeren. Hierdoor zijn de meubelen van Miltonhouse.nl niet alleen zeer voordelig maar vaak ook nog uniek.

De beste merken

De keuze in meubelen is bij Miltonhouse enorm, naast de meubelen uit eigen inkoop en import heeft Miltonhouse ook de keuze uit de beste merken. Leren bankstellen van Het Anker meubelen, relaxfauteuils van De Toekomst . De mooiste stoffen (hoek)banken uit de Tom Club collectie, etc. Miltonhouse werkt alleen met de beste merken van hoge kwaliteit.

Maatwerk

Naast de complete collectie (standaard) meubelen biedt Miltonhouse ook maatwerk aan. U kunt bij Miltonhouse terecht voor uw maatwerk; kasten, tafels, stoelen. Alles op maat gemaakt volgens uw eigen specificaties of in samenwerking met onze eigen meubelontwerper. U kunt bij Miltonhouse ook terecht voor advies op het gebied van uw inrichting.

Gratis levering

Miltonhouse opereert zeer internationaal. Uw meubelen worden gratis geleverd in Nederland, België en Duitsland. Levering naar andere landen is ook mogelijk tegen een kleine transport vergoeding.

Kom kijken in de nieuwe showroom in Beusichem (naast Culemborg). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers.

Onze showroom in Beusichem is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur en op donderdagavond hebben we koopavond tot 20.30 uur.

Miltonhouse

Klassenburgerstraat 3

4112 NG Beusichem

Tel: 0345-752858

www.miltonhouse.nl