• Brechtje Roos

    Marc de Clercq

Muziekzendeling Brechtje Roos zondag 19 maart bij DassenakkerLIVE in Houten

19-02-2017, 23:50 | Lezersnieuws | dassenakkerlive

Op een nieuwe manier luisteren naar muziek: Muziekzendeling Brechtje Roos inspireert met haar luistersessie 'Onbeperkt Houdbaar'  en komt naar DassenakkerLIVE

PERSOONLIJK

Onbeperkt Houdbaar neemt publiek in ieder geval mee naar de (Drentse) jeugd van de de Muziekzendeling en haar huidge Haagse leven. Zo reizen we via Queen naar Liszt, Lohues en verder.

DOE-HET-ZELF

Neem jouw  muziekfragment mee op CD of Ipad of Ipod en gezamenlijk luisteren we er dan naar een aantal. En misschien inspireert jouw fragment Brechtje zo, dat ze het weer gebruikt voor de volgende editie van Onbeperkt Houdbaar!

@

Als je de Muziekzendeling je muziekfragment & bijbehorend verhaal mailt, dan is er een kans dat je het terug hoort. Mét de creatieve muziek-associaties van Brechtje. Doe dat uiterlijk voor 5 maart en je hoort misschien jouw fragment terug in Dassenakkerlive mét Brechtje's verhaal.

WAT

Brechtje Roos is muziekzendeling, erop gebrand je bij te praten over muziek. En dat doet ze heel bevlogen, laagdrempelig en...verrassend. Je zult verbaasd zijn over hoeveel raakvlakken er tussen muziek van vroeger en nu zijn.

Ze presenteert, met een iPod in haar hand, in een verrassende, toegankelijke lezing luistertips, dwarsverbanden in muziek. Zij opent nieuwe muzikale werelden. Luisteren wordt een bijzondere ervaring. Brechtje  geeft nieuwe dimensies aan muziek en nodigt haar publiek uit anders (met Frisse Oren) naar muziek te luisteren.

Voorkennis van muziek is niet nodig.

Kaarten verkrijgbaar via www.dassenakkerlive.nl