• Poster Keepersschool Peak Elite Culemborg

    Arjan Hoek

Nieuwe keepersschool in Culemborg van start!

21-06-2018, 23:41 | Lezersnieuws | Aangeleverd website

Vanaf het komende voetbalseizoen start op de velden van voetbalvereniging Focus’07 (Culemborg) een nieuwe keepersschool, genaamd Peak Elite Culemborg. De keepersschool is clubonafhankelijk en biedt keepers en keepsters van 8 tot 18 jaar, spelend bij voetbalverenigingen uit de regio, de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen middels specialistische en professionele techniektrainingen onder begeleiding van ervaren en gemotiveerde keeperstrainers.

De keepersschool hanteert de Pro Goal Methode die ontwikkeld is door keeperstrainer Maarten Arts (actief geweest bij FC Utrecht en heeft gewerkt met Michel Vorm en Harald Wapenaar) en gaat uit van het ‘aanvallend keepen’. Waar keepers bij de eigen vereniging vaak alleen maar meedoen met de voetballers of regelmatig als schietschijf worden gebruikt tijdens afwerkvormen, is deze opleiding een aanvulling op de bestaande keeperstrainingen, of het gebrek daaraan, bij de club. De keepersschool hoopt zo een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van elke keeper. Middels het bijhouden van een persoonlijk ontwikkelingsplan wordt continu de voortgang van de keeper gemonitord en bijgesteld.

Keeperschool Peak Elite Culemborg is dit jaar opgezet door Arjan Hoek, zelf keeper geweest en op dit moment keeperscoördinator bij Focus ’07. De keepersschool is onderdeel van Keepersschool Peak Elite van Maarten Arts. 

De module, bestaande uit 12 trainingen, start op zondag 23 september van 09.30 – 11.00 uur bij Focus ’07 te Culemborg. De kosten zijn €199, waarbij elke deelnemer bij aanmelding een keeperspakket van PEAK met een bal, keepershandschoenen, een sweater en een broek ontvangt. Er is plaats voor 24 deelnemers waarbij het huidige niveau van keepen niet belangrijk is. Wil je meer leren, jezelf verbeteren én jezelf ontwikkelen dan is dit wellicht iets voor jou! Om kennis te maken met de keepersschool is er op zondag 26 augustus van 10.00 – 13.00 uur een gratis keepersinstuif bij Focus ’07 met demonstraties, trainingen en informatie.

Wil jij je aanmelden voor de keepersschool óf de keepersinstuif? Mail dan je naam, leeftijd, club en e-mailadres naar Arjan Hoek, keepersschoolpeak@gmail.com. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van keepersschool Peak Elite. Vragen kunnen ten alle tijden gesteld worden bij Arjan Hoek, via bovenstaand mailadres of via telefoon 06-38788507. Binnenkort komt de website online.