Nominaties voor Groen Lintje gevraagd

27-03-2019, 12:03 | Lezersnieuws | Miranda

GroenLinks Culemborg roept iedereen op om nominaties in te dienen voor het Groene Lintje 2019. Personen, organisaties en bedrijven die zich inzetten voor een groen, sociaal of duurzaam Culemborg komen in aanmerking voor deze onderscheiding.

De nominatie moet bestaan uit de volgende gegevens: de contactgegevens van de indiener, de contactgegevens van de genomineerde en een motivatie. We willen graag weten wát de genomineerde doet en waaróm deze een groen lintje verdient. Dit alles kan worden gemaild naar culemborg@groenlinks.nl

De nominaties moeten vóór 15 mei binnen zijn en worden door een jury beoordeeld. Het Lintje wordt uitgereikt op 8 juni, in het kader van Wereldmilieudag. De locatie wordt later bekend gemaakt.

De afgelopen jaren kregen natuurman Kars Veling, energiebedrijf Thermo Bello, stadsboerin Boudien, natuurwinkel Naturijn, label/webshop Natur-elle, milieu-activist Han Horstink, tuinpiraat Michiel Kok, zwerfvuilraper Calvin Driessen, creatieve ondernemer Ilonka Pulles, voedselgroeper Dirkje Jansen, initiatiefnemer Jan Hanhart, verbinder Jan de Kock en de Hulpgroep Laag Inkomen een Groen Lintje.