• Talenten groeien op De Palster!

    J. Huisman
  • Feest na sportieve middag

    J. Huisman

Ook sportieve talenten groeien op basisschool De Palster!

07-04-2016, 21:20 | Lezersnieuws | J. Huisman

RK basisschool De Palster is de grote winnaar van het schoolkorfbaltoernooi! Niet alleen is groep 5 kampioen geworden en eindigde groep 6 als knappe tweede, maar het voornaamste was dat alle kinderen volop hebben genoten van het jaarlijkse sporttoernooi!

Basisschool De Palster is een kleinschalige basisschool met een breed aanbod. Naast de basisvakken als taal en rekenen is er op basisschool De Palster ook veel aandacht voor andere talenten van kinderen. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talent. Sport en spel, creatieve vakken of juist theater les? Kinderen worden op basisschool De Palster gestimuleerd om samen met hun ouders en leerkrachten hun eigen talent te laten groeien!

Op vrijdag 15 april houdt basisschool De Palster een open dag. Tussen 10:30 en 12:00 uur, maar ook tussen 16:00-18:30 uur is iedereen welkom om sfeer te proeven en het brede aanbod zelf te ervaren.

In het gebouw van De Palster is, naast de basisschool, ook RK Peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang De Rakkertjes gehuisvest.

De doorgaande lijn die hierdoor ontstaat heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van de kinderen. Iedereen tussen de 2,5 en 13 jaar zijn van 's ochtends 7:00 uur tot 's avonds 18:00 uur van harte welkom in het kleinschalige gebouw. Gedurende de dag worden de kinderen begeleid door één professioneel team van deskundige medewerkers.

Nieuwsgierig geworden naar deze kleinschalige school met een breed aanbod? Kom op vrijdag 15 april naar basisschool De Palster, Hageroos 1 te Culemborg. Voor meer informatie kunt u terecht bij de directeur van

De Palster : Dhr. J. Huisman, 0345-514766.