• Lezende personen

    Arjanneke van den Berg

Plaatsen vrij in leesgroepen Frans en Engels in Culemborg

08-11-2018, 16:44 | Lezersnieuws | Nora

Stichting Senia is een vrijwilligersorganisatie met als doel mensen bij elkaar brengen die mooie boeken willen lezen en daar ook graag met elkaar over willen praten.

Deze leesgroepen  behandelen zo’n 6 of 7 boeken per jaar, waarvoor een keuze wordt gemaakt uit een gevarieerde boekenlijst. Voor de gekozen boeken ontvangt u leeswijzers met documentatie en discussievragen, die gegarandeerd interessante boekbesprekingen opleveren. Meer informatie vindt u op www.senia.nl.


In Culemborg wil men graag een leesgroep Frans en een leesgroep Engels starten en is men op zoek naar meer belangstellenden voor beide groepen.

De boekbesprekingen, waarbij Frans de voertaal zal zijn, worden op donderdagmiddag gehouden in de bibliotheek van Culemborg. In de Franse leesgroep zal onder meer besproken worden Leila Slimani - Chanson douce en van Laurens Mauvignier – Continuer.

De Engelse leesgroep, die de boeken in het Engels bespreekt, is een groep die al een paar jaar draait en op woensdagmiddag de boekbesprekingen houdt.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met Ria Benschop, ambassadeur van Senia:

e-mail ria.benschop@senia.nl  telefoon; 0343-442021