• de oprichters van Culemborg van Nu

    Jan Jansen

Politieke partij Culemborg Van Nu officieel opgericht

03-11-2017, 16:40 | Lezersnieuws | Monica Wichgers

Culemborg Van Nu is sinds 3 november 2017 een echte politieke partij. De akte van oprichting is gepasseerd bij Notaris Van den Broecke en daarmee voldoet Culemborg Van Nu aan alle voorwaarden om als volwaardige politieke partij in onze stad te functioneren. Culemborg van Nu is progressief en ondernemend en zet de inwoners van de stad centraal. Het gaat er tenslotte om dat wonen, werken en vertoeven in Culemborg aangenaam is. De partij zal deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

De partij werkt hard aan een het verkiezingsprogramma waarin ze alle Culemborgers zal aanspreken. Als lokale partij maken we ons hard voor de belangen van onze inwoners. Natuurlijk zal Culemborg Van Nu keuzes moeten maken maar we gaan voor een aantrekkelijk Culemborg waarbij kwaliteit, leefbaarheid en duurzaamheid een belangrijke rol spelen. Een partij van en voor alle Culemborgers.

Culemborg Van Nu is opgericht door (vlnr) Virgil van Maanen, Monica Wichgers, Sef Severens, Tom Bronk, en Willijan Walhout (niet op de foto).

Voor meer informatie: www.culemborgvannu.nl