• Kees Roldanus en Ellen Otte bezegelen de voortzetting van het partnerschap tussen Rabobank West Betuwe en de Stichting Rode Kruis Bloesemtocht.

Rabobank West Betuwe blijft partner Rode Kruis Bloesemtocht

05-02-2016, 16:10 | Lezersnieuws | Annette Cost

Rabobank West Betuwe is al 14 jaar een partner van de Stichting Rode Kruis Bloesemtocht en blijft dat ook de komende jaren. Onlangs tekenden Ellen Otte, directeur Private Banking & Particulieren van de Betuwse Rabobank en Kees Roldanus, voorzitter van de stichting, een nieuwe meerjarenovereenkomst.

"De Rode Kruis Bloesemtocht is met de positieve uitstraling voor de regio van groot belang voor beide partijen", zegt Ellen Otte. "Rabobank West Betuwe steunt niet alleen financieel maar wij geloven ook in de kracht van het collectief en treden als ambassadeur op voor het goede doel. Ook dit jaar zijn er op de dag van de Bloesemtocht weer veel Rabobankmedewerkers als vrijwilliger actief om te assisteren bij de verkoop van de startbewijzen en bij de scanpoorten."

Kees Roldanus is heel gelukkig met de nieuwe overeenkomst. "De continuïteit van onze relatie met de Rabobank is een belangrijke steun bij het invullen van ons doel, het hulp bieden aan chronisch zieken, mensen met een beperking en vereenzaamden."

Thuis

Naast Rabobank West Betuwe is ook de Koninklijke FruitmastersGroep een belangrijke partner. Kees Roldanus: "Het is al vanaf het begin ons thuishonk. Geen enkel groot sportevenement kan over zo'n unieke locatie beschikken. Wat is er mooier dan de overeenkomst met de Rabobank op die locatie te tekenen met prachtige appels, het eindproduct van de bloesem, op de achtergrond."

De Rode Kruis Bloesemtocht wordt dit jaar voor de 24e keer georganiseerd op zaterdag 16 april in Geldermalsen en omgeving. Met maar liefst 8 routes, van 8 tot 40 kilometer zamelt de Stichting geld in voor de nationale sociale hulp aan de sociaal zwakkeren in onze samenleving. Zij kiest hiervoor projecten uit van het Rode Kruis. Startbewijzen zijn verkrijgbaar via de website rodekruisbloesemotcht.nl. Op de website leest u ook alle praktische informatie. Op de dag zelf zijn startbewijzen verkrijgbaar aan de kassa.