• Tijdens de eerste editie is o.a. Simon Keats te gast

    van de redactie

Storytelling@ presenteert nieuw seizoen | Opnieuw muziek en verhalen in Theater aan de Slag

11-08-2017, 10:31 | Lezersnieuws | Storytelling@

Muziekminnend publiek kan ook in seizoen 2017/2018 rekenen op een aantal mooie zondagmiddagen in Theater aan de Slag. Weliswaar niet meer elke eerste zondag van de maand, maar nog steeds vanouds boeiend met bijzondere liedjes en interessante verhalen. Twee singer-songwriters delen hun nummers en de bijbehorende anekdotes en reageren op elkaars verhalen. Een intieme ontmoeting zonder script die alleen dan en daar kan ontstaan. In dit geval in het knusse Theater aan de Slag.

Programmeur van het concept, Walter Wilhelm ging voor het vijfde seizoen de uitdaging weer aan om interessante muzikanten te boeken voor het lokale en regionale publiek. Want voor dit programma komen ook regelmatig bezoekers uit Geldermalsen en Breukelen naar de historische binnenstad van Culemborg. "We hebben een vaste kern bezoekers die hun agenda blokkeert voor onze programma's. Die kern hopen we dit seizoen verder uit te breiden," aldus Walter Wilhelm die samen met zijn partner Henriett Somlai zich inzet voor verbreding van het muzikale aanbod in de stad. Zo kan men op zondag 1 oktober kennismaken met Simon Keats en Mathijs Leeuwis. Maar ook staat er weer - later in het seizoen - een mooie Nederlandstalige editie op het programma met onder andere Kiki Schippers (winnaar van de Annie M.G. Smit-prijs). Na het succes vorig seizoen komt Fay Lovsky weer naar Culemborg. Zij deelt het podium met Arthur Ebeling. Op veler verzoek is gitaarvirtuoos Richard van Bergen ook terug. Het publiek zal getuige zijn van de ontmoeting met Roel Spanjers. Ook de editie met a balladeer en Charlie Dée is veelbelovend. "Bij Storytelling gaat het om de magische momenten waarin muziek, verhalen en nieuwsgierigheid elkaar ontmoeten. We hebben afgelopen vier jaar prachtige momenten meegemaakt. Die momenten met het publiek delen is bijzonder," aldus Henriett Somlai die zelf ook veel nieuwe muziek ontdekt tijdens de zondagmiddagen in Theater aan de Slag. "Ik kan niet wachten tot de start van het nieuwe seizoen."

Storytelling@ is een samenwerking met Theater aan de Slag. De kaartverkoop start op 1 september, een ticket kost 15 euro. Het volledige programma met tijden staat op de facebookpagina van storytellingat. Meer informatie en reserveringen via reserveren@storytellingat.nl of 06-14380518.