• Jeanet de Graaf

    Carin van Sterkenburg

SUCCESVOL AFVALLEN, VOEDINGSADVIES EN OUTDOOR SPORTEN ONDER EEN DAK BIJ FIT GEWICHT IN EVENWICHT EN WALK AND MOVE 2 BE FIT TE ZOELMOND.

17-09-2018, 18:26 | Lezersnieuws | Jeanet

Wil jij graag wat kilo’s kwijt, meer spieren en conditie opbouwen, vet verliezen en lekker bewegen in de buitenlucht? Ben jij op zoek naar een gezond eet- en leefpatroon, maar lukt dit je niet alleen? Persoonlijke begeleiding bij het afvallen hoeft niet veel geld te kosten en is in sommige gevallen zelfs gratis omdat de zorgverzekering een deel vergoed vanuit het aanvullende pakket.

Fit Gewicht in Evenwicht is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en begeleiding wordt in veel gevallen deels vergoed. Hierdoor is professionele begeleiding bij het afvallen in veel gevallen goedkoper dan dure crashdiëten. Bovendien eet je gezellig met het hele gezin mee aan tafel.

De vergoeding is per kalenderjaar, dus als je dit jaar nog start bij Fit Gewicht in Evenwicht kun je profiteren van deze vergoeding. Via de websiste zie je wat jouw verzekering per kalenderjaar aan vergoeding geeft. Misschien kun jij ook wel geheel gratis of middels een gedeeltelijke vergoeding begeleiding krijgen bij het afvallen en werken aan een gezonder eet- en leefpatroon.

Daarnaast zijn er outdoor sportlessen @ Walk and Move 2 be Fit in de speeltuin te Zoelmond, de meent te Beusichem en Powerwalking (actief lopen) met verschillende looproutes. Dit zijn lessen waarbij je functioneel traint, spieren en conditie opbouwt en vet verliest. Kortom er kan dus een compleet programma worden aangeboden.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een kort gratis meet- en weegconsult of doe gratis mee met een van de outdoor sportlessen. Neem gerust contact op met gewichtsconsulent, voedings- en sportcoach Jeanet de Graaf, Kochpad 4a, 4111 LD Zoelmond Tel: 06-12967172 of stuur een email naar. info@fitgewichtinevenwicht.nl  www.fitgewichtinevenwicht.nl  www.walkandmove2befit.nl Info@walkandmove2befit.nl