• Charlottes Freubelhoekje

    Charlottes Freubelhoekje

Succesvolle onderneemster Charlottes Freubelhoekje lanceert verkooppunt bij Van De Bovenste Plank!

29-10-2017, 08:41 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Betuwe e.o/Tiel: Zaterdag 28 oktober 2017 om 11.00 uur heeft de succesvolle onderneemster achter Charlottes Freubelhoekje een nieuw verkooppunt gelanceerd in de winkel shop-in-shop 'Van de bovenste plank' (Plein 16c - 4001 LJ) te Tiel! Wethouder Ben Brink (o.a. portefeuille Economische en middenstandszaken) gaf een schitterende speech! De winkel 'Van de bovenste plank' ligt op een schitterende A-locatie midden in het centrum van Tiel (waar ook de zaterdagsmarkt is)!

Een schitterende opkomst waarbij iedere bezoeker een kopje koffie of thee kreeg!

Wat is Charlottes Freubelhoekje? Charlottes Freubelhoekje maakt haarknipjes, knipjesborden en diadeems. Alle producten die worden gemaakt zijn uniek. Van alles is er maar 1. Charlottes Freubelhoekje levert MAATWERK. Ieder product heeft zijn persoonlijke touch. Ook wordt er ingespeeld op de verschillende 'feestdagen' qua producten.

Wat is Van de bovenste plank? Van de bovenste plank is een shop-in-shop voor particulieren en ondernemers gericht op kinderen. Deze winkel is gevestigd op een schitterende A-locatie in het centrum van Tiel (waar de zaterdagsmarkt is).