Trefpunt mantelzorg: “Hoe gaat het nu met jou?”

02-05-2019, 14:32 | Lezersnieuws | Nadia

Ben jij een mantelzorger? Of ken jij iemand die zorgt voor een partner, familielid of buurman die ziek is? Op woensdag 15 mei organiseert het Steunpunt Mantelzorg van 13.30 uur tot 15.30 uur een ontmoetingsmoment voor mantelzorgers. De middag wordt gehouden in Bolderburen aan de Prijsseweg in Culemborg.


Drie keer per jaar organiseert het Steunpunt Mantelzorg een moment voor mantelzorgers om elkaar te treffen. Alle bijeenkomsten hebben een thema. Tijdens het 2e mantelzorgtrefpunt gaan we met elkaar in gesprek. De vraag ‘Hoe gaat het met je?’  staat centraal. Daarnaast behandelen we het onderwerp grenzen stellen en leggen we vooral de focus op hoe je dat doet.
 

Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met Caroline van der Meulen. Je kunt mailen naar cvandermeulen@elkwelzijn.nl of bellen naar (0345) 515 227.
 

ElkWelzijn kijkt graag mee met mantelzorgers naar de hulp die zij nodig hebben om de zorg te kunnen blijven dragen. Wij bieden onze diensten aan vanuit het Steunpunt Mantelzorg Culemborg. ElkWelzijn is een ondernemende organisatie, die meebeweegt met de veranderingen in de maatschappij.  Wij leggen verbindingen in de wijken van Culemborg en ondersteunen sociale initiatieven van inwoners van Culemborg.