• Yannick de Wit moest tot het uiterste gaan om zijn tegenstander te verslaan.

    TTV Gispen
  • Vlnr: Ralph Vermeulen, John van Tuyl, Michel Cost en Yannick de Wit.

    TTV Gispen

TTV Gispen voor het eerst in kwartfinale beker

17-06-2018, 23:30 | Lezersnieuws | Bart

CULEMBORG - Het tweede team van tafeltennisvereniging Gispen heeft voor het eerst de kwartfinale van de beker bereikt. Na een knappe zege op VTV 3 (10-6) wacht vrijdag  in Nijkerk een ontmoeting met Rega 3.

Namens Gispen kwamen Ralph Vermeulen, John van Tuyl, Michel Cost en Yannick de Wit in actie. Door overwinningen van Vermeulen en Cost nam Gispen een 2-0 voorsprong en die marge werd niet meer uit handen gegeven. Sterker nog, na tien partijen stonden de Culemborgers met 7-3 voor en had het team nog maar drie punten nodig. VTV, vorig seizoen nog winnaar van de beker in Afdeling Midden, kwam sterk terug tot 7-6, maar een overtuigende zege van Cost bracht het verschil weer op twee punten. Nadat De Wit gehakt had gemaakt van zijn laatste tegenstander, was het Van Tuyl die na een spannende partij de matchwinner was en het beslissende 10e punt binnensloeg.

Gispen 2 is het enige overgebleven team in de knockout-fase van de beker. De overige twee deelnemende teams werden in de groepsfase al uitgeschakeld.