Uniek reisbureau vestigt zich in Culemborg

14-09-2018, 12:52 | Lezersnieuws | Gijs

Er heeft zich een nieuwe zelfstandig reisadviseur gevestigd in Culemborg, die de nadruk legt op persoonlijke service en die zeven dagen per week beschikbaar is.

Gijs Winkel, die na een aantal jaren te hebben gewoond in Zeeland sinds kort weer woonachtig is in Culemborg , heeft zich aangesloten bij Travel Counsellors Nederland B.V., een uniek concept in Nederland, dat in november 2005 is gestart. Het is onderdeel van Travel Counsellors PLC in Engeland, dat in 1994 werd opgericht en thans het snelst groeiende, onafhankelijke reisbureau is met meer dan 1700 reisexperts wereldwijd. Travel Counsellors zijn zelfstandig ondernemer, werken vanuit huis en staan bekend om hun uitzonderlijke, persoonlijke service aan hun klanten. 


Zoals bij een 'normaal' reisbureau kunnen bij Gijs alle reizen van zowel grote touroperators als specialistische reisondernemingen worden geboekt, zoals (rond)reizen op maat, een weekendje weg, een vakantie binnen Europa of ver weg, stedentrips, busreizen, wintersport- of exotische zonvakanties, excursiereizen, losse vluchten of hotelovernachtingen, autohuur, & reis-/annuleringsverzekeringen. En tegen dezelfde prijzen die men bij het reisbureau vindt. Tevens beschikt Travel Counsellors over een eigen boekingssysteem waarin reizen op maat samengesteld kunnen worden en waarin vele verborgen pareltjes te vinden zijn; die bijzondere plekjes en unieke accommodaties die zelf lastig te vinden zijn. Ook verzorgt Gijs zakelijke reizen en groepsreizen.

Er wordt ook niets méér betaald voor de uitmuntende service die de persoonlijke Travel Counsellors hun klanten bieden. Daarentegen is Gijs, die reeds jarenlang werkzaam is in de klantrelatie- en reisbranche, beschikbaar op tijdstippen dat het de klant het beste schikt (7 dagen per week, thuis bij de klant of op een andere locatie), en geeft hij het allerbeste advies en een uitstekende, persoonlijke service. Klantvriendelijkheid, dienstverlening en de juiste prijs/kwaliteitverhouding staan erg hoog in het vaandel. Travel Counsellors Nederland is lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) en deelnemer in de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Gijs Winkel – Travel Counsellor
Havendijk 18 bis
Culemborg
T 06 – 8377 4136
E gijs.winkel@travelcounsellors.nl 
I www.travelcounsellors.nl/gijs.winkel
F www.facebook.com/tcgijs