• Onze hoofdspreker: Klaas Koster - Vitalogisch®

    Klaas Koster

Voor de eerste keer in Culemborg: De Dag van de Werkzoekende!

12-10-2018, 09:31 | Lezersnieuws | Shelly

Op donderdag 1 november aanstaande, van 13.00-17.00 uur, organiseert JobHulp Culemborg voor de eerste keer de Dag van de Werkzoekende! Een middag vol inspiratie en motivatie, waarbij we werkzoekenden en werkgevers met elkaar in verbinding brengen. We zijn trots om te vermelden dat de eerste Vitaloog van Nederland, Klaas Koster, onze hoofdspreker is en het publiek gaat verrassen met een interactieve, vitaliserende presentatie. Zijn bedrijf Vitalogisch® is gespecialiseerd in vitaliteitsmanagement, met een integrale aanpak om een vitaal en duurzaam werkend Nederland te realiseren. Toegang is gratis, alleen even aanmelden via de website www.jobhulp.org.

Er zijn diverse workshops, zoals ‘Hoe ontdek ik mijn talenten?’, ‘Maak van stress je vriend’, en Henk Visscher, Directeur van Visscher Autogroep, geeft een workshop over hoe een werkgever kijkt naar een sollicitant. Je kunt onspannen bij een heerlijke stoelmassage, of een professionele foto laten maken voor op je cv of LinkedIn. Ook kan je je even helemaal vitaliseren in de  ‘wasstraat’, waar je diverse kleine activiteiten kunt doen, bijvoorbeeld het meten van je stress-niveau, het bepalen van je echte leeftijd of simpelweg even een momentje genieten van een gezond hapje of drankje. En er zijn interessante partijen te ontmoeten op werkgebied, of je kunt eventueel actief deelnemen aan een werkgesprek. Voor het volledige programma, zie onze website www.jobhulp.org.

Iedereen is welkom, of je nu werkzoekende bent, of je hebt een baan maar je wilt je oriënteren op iets nieuws. Ook voor werkgevers is dit een mooie gelegenheid om potentieel nieuwe werknemers te ontmoeten. Meld je nu aan voor deze bijzondere dag!