Voorzitter Alpe d'HuZes Johan van der Waal te gast bij SRC FM

17-11-2016, 20:50 | Lezersnieuws | SRC FM

Donderdagavond 24 november ontvangt SRC FM in een speciale uitzending Culemborger en afscheid nemende voorzitter van Alpe d'HuZes (het grootste goede doelen evenement van Europa) Johan van der Waal.

Alpe d'HuZes vindt jaarlijks op de eerste donderdag van juni plaats in Frankrijk. Aldaar bedwingen deelnemers de Alpe d'Huez vaak meerdere keren (hard)lopend, middels handbike of fietsend om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Zie ook de website www.opgevenisgeenoptie.nl.

Johan van der Waal is sinds 2007 betrokken bij dit evenement dat deels ook vanuit Culemborg wordt aangestuurd. Met hem kijken de makers van Het Radio Avondblad terug op de afgelopen jaren Alpe d'HuZes.

In de allerlaatste editie van "Het Radio Avondblad Ontmoet…" duurt het programma onderdeel maar liefst twee uur in plaats van het reguliere één uur. Naast het gesprek met en over Johan van der Waal wordt ook veel Alpe d'HuZes muziek ten gehore gebracht en komen keuzes uit het eigen muziekarchief van hem aan de orde.

Het programma is de horen bij SRC FM vanaf 20:00 uur.

Luisteren kan via de ether op 105,8 MHz in de omgeving Culemborg, op 105,4 MHz in de omgeving Vianen, via de kabel 101,9 MHz op Ziggo analoog en kanaal 787 op Ziggo digitaal en ook nog op de kabelkrant TV kanaal 45 op Ziggo analoog en kanaal 47 op Ziggo digitaal. Uiteraard kan er ook via internet worden meegeluisterd. Kijk voor meer info op www.src.fm.