• Weekendagenda 16-17-18 juni 2017 - Culemborg

    Culemborg Klopt!

Weekendagenda Culemborg voor 16-17-18 juni vol leuke (buiten)activiteiten voor jong en oud.

15-06-2017, 14:20 | Lezersnieuws | Manoli Martin-Camuñas Romero

Er is in Culemborg alweer veel te doen in het weekend. We hebben een aantal leuke (buiten)activiteiten voor je op een rij gezet.

De hele maand juni is er Barbarafestival. Zo kun je op vrijdag een hele bijzondere Molukse avond vol dans, muziek en lekkere hapjes bijwonen en beleven. En zijn er op zaterdag en zondag veel muzikale en culturele activiteiten in de 3 Barbarakerken van Culemborg. Uniek in Nederland!

De Bio-Boeren-Streekmarkt is een nieuwe en intieme markt in Culemborg dat iedere zaterdag van 10-17 uur op de Varkensmarkt plaatsvindt. Zaterdag 17 juni, zal het i.v.m. opbouw van de kermis op de Markt gehouden worden. (dat geldt ook voor 23 juni).

Op Werk aan het Spoel kun je op zondag genieten van de Fortenfair met als thema Parijsch aan de Lek, in Parijse sferen en met een leuke markt en tal van activiteiten voor kinderen. Tevens kun je aan een speciale excursie meedoen: Lek in de verdediging.

Ook de theaters De Franse School en De Gelderlandfabriek hebben weer een leuke programmering dit weekend.

Er is nog veel meer te doen dit weekend: Kijk voor meer informatie over de activiteiten uit de weekendagenda en meer suggesties voor een leuk weekend in Culemborg op: www.culemborgklopt.nl