• Logo Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf

    Menno Spiekerman

Workshop 'Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf!'

06-09-2016, 12:20 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Rivierenland/Betuwe - Dinsdagavond 13-09-2016 (19.30-21.00 u) & woensdagmorgen 14-09-2016 (09.30-11.00 u) bij Van Alles Wat Shop In Shop Geldermalsen vindt workshop Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf plaats.

Het adres van 'Van Alles Wat Shop in Shop' te Geldermalsen is Kerkstraat 49; Ed Goossens (Fractievoorzitter Dorpsbelangen Geldermalsen) zal de opening verzorgen van dinsdagavond 13-09-2016!

Waarom deze workshops?

Veel kleine zelfstandigen, ZZP'ers en startende ondernemers vinden het vaak lastig om hun producten aan de man te brengen/te promoten. Als je een fysiek product hebt, dan zijn er diverse mogelijkheden om meer klandizie te krijgen en publiciteit voor jouwzelf als ondernemer als voor je product. Mogelijk weten ondernemers niet waar ze moeten beginnen of hoe ze dit moeten aanpakken, hebben ze er geen tijd voor, etc. Als kleine ondernemer moet naast je product ook je marketing (online & offline) regelen, zorgen dat je website/webwinkel voldoet aan de eisen van tegenwoordig (leesbaar op zowel laptop, iPad en smartphone), moet jij je druk maken om een logo/banner en drukwerk! Alleen in een dag zit maar 24 uur! De belangrijkste vraag is: "Heb je altijd veel budget nodig om dit te realiseren?". Vaak komen er bedragen voor websites/webwinkels voorbij van honderden/duizenden euro's, wat kleine zelfstandigen, ZZP'ers en startende ondernemers gewoon niet kunnen betalen! Ook voor deze doelgroep zijn er mogelijkheden, waar Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf bij zou kunnen helpen met haar samenwerkingspartners!

Deelnemen? Meld je aan via info@gerardus-evenement-planner.nl! Kosten zijn 5 euro (inclusief koffie/thee). Graag gepast betalen!

Max 15 personen kunnen aanwezig zijn per bijeenkomst! Ondernemers die een plank/kast of stellage huren bij 'Van Alles Wat Shop in Shop', maar ook ondernemers hierbuiten zijn van harte WELKOM!

Succesvolle ondernemer Bert Munnik van Bijzonder Mooi.Net uit Volendam, die vanaf 26-08-2016 ook voor 6 maanden een plank huurt bij 'Van Alles Wat Shop in Shop' uit Geldermalsen, zal ook aanwezig zijn op beide dagen om te laten weten wat zijn succes allemaal heeft gebracht. Hij is ook iemand met een fysiek product.