• Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf

    Menno Spiekerman

Workshop 'Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf', meld je aan!

19-08-2016, 09:30 | Lezersnieuws | Menno Spiekerman

Rivierenland/Betuwe - Gerardus Evenement Planner, 'Van Alles Wat Shop in Shop' uit Geldermalsen en Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf organiseren op dinsdagavond 13-09-2016 tussen 19.30-21.00 uur en op woensdagmorgen 14-09-2016 tussen 09.30-11.00 uur een workshop 'Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf'. Dit initiatief zal plaatsvinden bij 'Van Alles Wat Shop in Shop' te Geldermalsen (Kerkstraat 49); Ed Goossens (Fractievoorzitter Dorpsbelangen Geldermalsen) verzorgd opening dinsdagavond 13-09-2016!

Wat is 'Van Alles Wat Shop in Shop'?

Op 4 november 2015 openden Heleen Maij & Regina Bruinier het unieke concept 'Van Alles Wat Shop in Shop' te Geldermalsen. Als ondernemer sta je met je eigen winkel/je product in een winkel! Deze locatie biedt ondernemers met fysieke producten de kans om hun producten aan te man te brengen. 'Van Alles Wat Shop in Shop' biedt ondernemers meer dan alleen maar het huren van een plank, kast of stellage. Zo organiseren ze ook geregeld diverse workshops!

Waarom deze workshops?

ZZP'ers/startende en kleine ondernemers vinden het vaak lastig om hun producten aan de man te brengen/te promoten. Als je een fysiek product hebt, dan zijn er diverse mogelijkheden om meer klandizie te krijgen en publiciteit voor jouwzelf als ondernemer als voor je product. Als kleine ondernemer moet naast je product ook je marketing (online & offline) regelen, zorgen dat je website/webwinkel voldoet aan de eisen van tegenwoordig (leesbaar op zowel laptop, iPad en smartphone), moet jij je druk maken om een logo/banner en drukwerk! Alleen in een dag zit maar 24 uur! De belangrijkste vraag is: "Heb je altijd veel budget nodig om dit te realiseren?".

Wie is 'Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf?'

Hoe Promoot Ik Mijn Bedrijf staat kleine ondernemers bij, met een FYSIEK product, zodat ze nog beter kunnen ondernemen! Kleine ondernemers hebben vaak kleine budgetten. Voor wie wie zijn en wat we doen, zie: http://hoepromootikmijnbedrijf.nl/

Deelnemen? Meld je aan via info@gerardus-evenement-planner.nl! Kosten zijn 5 euro (inclusief koffie/thee). Graag gepast betalen! Max 15 personen kunnen aanwezig zijn per bijeenkomst! Ondernemers die een plank/kast of stellage huren bij 'Van Alles Wat Shop in Shop', maar ook ondernemers hierbuiten zijn van harte WELKOM!