• gele vrachtwagen

    EJ Buijs
  • EJ Buijs

    EJ Buijs

Workshop voor ondernemers: structuur in je marketing

16-05-2019, 08:14 | Lezersnieuws | Colette

Ondernemersvereniging Bewust Culemborg heeft Ernst Jan Buijs uitgenodigd om zijn kennis te delen. De workshop wordt gegeven op dinsdag 4 juni a.s. Vanaf 19.30 uur. en is ook toegankelijk voor ondernemers die (nog) geen lid zijn van Bewust Culemborg.

Veel ZZP-ers zijn tegenwoordig aardig wat tijd kwijt aan online marketing activiteiten. Denk aan het plaatsen van berichten op social media, zoekmachine optimalisatie, bloggen… Ondanks al die moeite en ondanks de kansen die er online liggen, valt het resultaat echter vaak tegen.

 

De vraag is … Hoe komt dat? En misschien nog wel belangrijker… Wat is online WEL effectief en levert je daadwerkelijk meer klanten op?

 

Datum:             dinsdag 4 juni 2019
Tijd:                   19.30-22.00 uur
Locatie:             Caetshaege (zolderruimte)
Adres:               Caetshage 1  4103 NR Culemborg
Kosten:             €25,- voor leden en €35,- voor niet leden

Inschrijven kan bij Colette Edelenbosch (info@volopyoga.nl)

Ernst-Jan Buijs is eigenaar van Prowinst en begeleid dienstverleners, kennis-ondernemers en andere experts met het opzetten van slimme en strategische online “klantreizen”, zodat ze makkelijker meer klanten krijgen en structureel groeien.

Naast het bouwen aan zijn eigen bedrijf en dat van klanten, is hij de afgelopen tijd ook druk bezig geweest met het ombouwen van een knalgeel vrachtwagentje naar camper, waar hij vanaf dit jaar samen met zijn vriendin in gaat wonen, werken en fulltime europa mee rond gaat reizen.