• Uitnodiging Thema-avond DIVC

    Karin van de Kar

DIVC en Weerbaarheid van vrouwen

12-11-2019, 13:59 | Lezersnieuws | Josefien

Culemborg kent een uniek netwerk: De Interculturele Vrouwen Culemborg (DIVC), een netwerk van vrouwen uit allerlei culturen. Zij organiseert op dinsdagavond 26 november wederom een interactieve themabijeenkomst, deze keer  met als onderwerp: WEERBAARHEID van vrouwen.
Vanuit het perspectief van vrouwen bespreken we die avond hoe je als vrouw je weerbaarheid kunt vergroten in alledaagse én in gewelddadige situaties. En ook, hoe maken we vanuit verschillende culturen geweld tegen vrouwen bespreekbaar? 
We bieden op deze thema-avond een veelzijdig programma met o.a. theater van Surpluus, een dialoog met Jeanette Slootbeek (consulent seksuele gezondheid) en een interactief gesprek met een huisarts, is er een infoloket, muziek en…..   

We realiseren ons dat het een flink thema is wat wij op willen pakken. Met deze thema-avond zal er slechts een begin gemaakt kunnen worden met het onderwerp. De uitkomsten van deze avond gaat DIVC meenemen in het programma voor 2020 en wil een passend vervolg voorbereiden.
 
Weerbaarheid van Vrouwen:

Waar:             Binnenplaats ElkWelzijn Meerlaan 22
Van:                19:30 uur tot 21:30 uur 
Inloop:            vanaf 19.15 uur
Kosten:           euro 2,50 (incl. koffie/thee)
 
Aanmelden graag via  welkom@divc.info
Wacht niet te lang, het aantal plaatsen is beperkt!
 
DIVC is een groep Culemborgse vrouwen die willen dat de lokale samenleving meer in balans is en wil vrouwen prikkelen en bewust maken van hun bijdrage aan de sociale samenhang. Je hebt als vrouw invloed, gebruik die ook, samen met andere vrouwen. Dus sluit je bij ons aan en kom naar onze netwerkbijeenkomsten!                                           Lees verder op: www.divc.info
Het thema van deze DIVC- avond past in de internationale campagne van Orange the World. Van 25 november tot 10 december 2019 zijn er verschillende activiteiten om aandacht tegen geweld tegen vrouwen aandacht onder de aandacht te brengen. Zie www.orangetheworld.nl