Lokaal

TIEL De spaaractie bij zeven filialen van Albert Heijn in de regio Rivierenland is van start gegaan. Voorzitter Laurens Verspuij van Stichting 4-Stromenland overhandigt de doos met 2000 kaarten voor Corso by Night aan Jeremy van der Horst, supermarktmanager bij AH Molenstraatje Tiel en dienst assistent Lianne Kraan.
CULEMBORG Sinds 1996 heeft Teun Bikker zijn eigen wijngaard 'De Teunishof'. Ook dit jaar houdt hij weer open dagen waarop gasten zijn wijnen kunnen proeven en kopen.
Advertorial
Micro of niet, klein of groot, Sandisk of een ander merk? Het voornemen om een SD-kaart te gaan kopen, plaatst je voor een aantal keuzen die bepalen of jouw Secure Digital ...
CULEMBORG In de Vierheemskinderen, Herenstraat 32, Culemborg is van 14 september t/m 27 oktober elke vrijdag t/m zondag van 13-17 uur de expositie 'Plekken van Plezier' geopend.
CULEMBORG Nog ruim een week en dan is het al zover. Op 24 augustus vindt de 26e editie van Culemborg Blues plaats in het historische centrum van Culemborg. Op zeven verschillende podia, zowel binnen als buiten, spelen 21 bands uit binnen- en buitenland.
Advertorial
Een nieuwe woning of een huidige woning verbouwen kan voor een heel andere uitstraling van het huis zorgen. Als je dan toch bezig bent is het misschien ook wel leuk om eens...
CULEMBORG Na een een snikheet en daarna redelijk normaal deel van de zomer, zijn we nu in een wisselvallige, bijna herfstachtige periode aanbeland. Nu eens schijnt de zon, dan weer giet het van de regen. Er zit veel dynamiek in de atmosfeer en dat levert soms prachtige foto's op. Bijvoorbeeld een aanrollende bui gefotografeerd vanuit een drone.
CULEMBORG Marianne Budde heeft haar hangplek voor jonge ouderen weer opengesteld Ze biedt bij de Oude Vishal een trefpunt voor buurtbewoners en bezoekers van binnen en buiten Culemborg. Een plek waar je naast een goed gesprek ook terecht kunt voor antieke producten.
Advertorial
CULEMBORG Met de ingebruikname van een prachtig representatief pand in Culemborg toonde Mutters Makelaardij enige maanden geleden aan dat deze zich...
CULEMBORG Dinsdagmiddag 13 augustus omstreeks 14.00 uur vond een ongeval plaats op de Wethouder Schoutenweg in Culemborg. Op de ovonde net voor het Esso-tankstation botsten twee personenauto's op elkaar. Naast de brandweer en politie kwamen ook drie ambulances ter plaatse. Er vielen in totaal twee gewonden, die ter controle zijn nagekeken door...
CULEMBORG Het fraaie zomerweer is voorlopig even verdwenen. We zien nog wel de zon af en toe, maar we krijgen ook aardig wat buien te verstouwen. De paraplu hebben we deze week nog even hard nodig.
CULEMBORG De huizen aan de Otto van Reesweg en Gelddijk die tegen de vlakte gaan, hebben lange tijd leeg gestaan. Totdat de mannen in de witte pakken kwamen en het asbest verwijderde.n Nu is het slopersbedrijf bezig om de huizen te slopen. Ook de garages achter de huizen gaan tegen de grond.