Sport nieuws

CULEMBORG Vriendenschaar heeft zaterdag met 0-2 verloren van streekgenoot SC Everstein. De thuisploeg kreeg een lesje effectiviteit van de bezoekers.
CULEMBORG Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge uit Culemborg houdt deze winter weer jeugdschaatslessen op de overdekte kunstijsbaan in Utrecht voor kinderen uit de regio van ongeveer 6 tot en met 12 jaar. Er wordt op zaterdagmiddag geschaatst van 16:25 uur tot 17:25 uur. Het schaatsseizoen loopt van 28 september tot begin maart.
Advertorial
GELDERMALSEN ,,De eerste kennismaking is soms een beetje lastig. Maar ik ben vrolijk en communiceer graag. Vaak vragen mensen waar ik vaker langs ben...
CULEMBORG Afgelopen week werd het eerste boek over de geschiedenis van gymnastiekvereniging Kunst en Kracht door de auteur Petronel Mulder aangeboden - voor het gebouw van K&K - aan Lisa Rust-van Zanten.
CULEMBORG Voorafgaande aan de wekelijkse training heeft het G-team van Vriendenschaar de sponsors op dinsdag 10 september bedankt voor de prachtige wedstrijdkleding, trainingspakken en tassen die zij van hen mochten ontvangen. Annemiek en Carry Brighita, die al vele jaren de teambegeleiding verzorgen, hadden de sponsors uitgenodigd om hun dank...
Advertorial
Een nieuwe woning of een huidige woning verbouwen kan voor een heel andere uitstraling van het huis zorgen. Als je dan toch bezig bent is het misschien ook wel leuk om eens...
CULEMBORG De velden van Vriendenschaar krijgen momenteel een nieuw kunstgrasdek en daarom werd besloten werd de bekerwedstrijd tussen de dames van Vriendenschaar en Focus '07 te verplaatsen naar het veld van Focus '07.
CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker door zaterdag met 4-0 van SV Achterveld te winnen. Mede dankzij de hulp van onder 19-spelers Marcin Picaulima, Gill van Beurden en Naofel Chatouanie die hun debuut maakten bij het eerste elftal.
Advertorial
CULEMBORG Afgelopen week opende restaurant pizzeria Piramide zijn deuren. Eigenaar Bassem Almas heeft de afgelopen 20 jaar zijn zaak in Beusichem gerund...
CULEMBORG Verenigingen uit Culemborg nemen vanaf 14 september deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club. Dit doen ze niet zonder reden. Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.
CULEMBORG Op vrijdag 20 september start op het complex van CVV Vriendenschaar een voetbalacademie voor meiden.
CULEMBORG Hoewel het seizoen nog maar pas begonnen is, speelden de JO11-1 dit weekend al mee in het Jan Bouman-toernooi bij SC Victoria '04 in Vlaardingen. Voor dit prestigieuze toernooi werd eind juni een plaats verdiend.