Voetbal

CULEMBORG Voorafgaande aan de wekelijkse training heeft het G-team van Vriendenschaar de sponsors op dinsdag 10 september bedankt voor de prachtige wedstrijdkleding, trainingspakken en tassen die zij van hen mochten ontvangen. Annemiek en Carry Brighita, die al vele jaren de teambegeleiding verzorgen, hadden de sponsors uitgenodigd om hun dank...
CULEMBORG De velden van Vriendenschaar krijgen momenteel een nieuw kunstgrasdek en daarom werd besloten werd de bekerwedstrijd tussen de dames van Vriendenschaar en Focus '07 te verplaatsen naar het veld van Focus '07.
Advertorial
GELDERMALSEN ,,De eerste kennismaking is soms een beetje lastig. Maar ik ben vrolijk en communiceer graag. Vaak vragen mensen waar ik vaker langs ben...
CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker door zaterdag met 4-0 van SV Achterveld te winnen. Mede dankzij de hulp van onder 19-spelers Marcin Picaulima, Gill van Beurden en Naofel Chatouanie die hun debuut maakten bij het eerste elftal.
CULEMBORG Op vrijdag 20 september start op het complex van CVV Vriendenschaar een voetbalacademie voor meiden.
Advertorial
Een nieuwe woning of een huidige woning verbouwen kan voor een heel andere uitstraling van het huis zorgen. Als je dan toch bezig bent is het misschien ook wel leuk om eens...
CULEMBORG Hoewel het seizoen nog maar pas begonnen is, speelden de JO11-1 dit weekend al mee in het Jan Bouman-toernooi bij SC Victoria '04 in Vlaardingen. Voor dit prestigieuze toernooi werd eind juni een plaats verdiend.
CULEMBORG Focus'07 heeft zich knap hersteld van de ruime bekernederlaag van vorige week tegen CJVV (6-1). De Culemborgers wonnen thuis met 3-0 van Musketiers en strijden zaterdag met Cobu Boys om een laatste, maar zeer kleine kans op groepswinst.
Advertorial
CULEMBORG Afgelopen week opende restaurant pizzeria Piramide zijn deuren. Eigenaar Bassem Almas heeft de afgelopen 20 jaar zijn zaak in Beusichem gerund...
CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft zaterdag in de beker met 5-2-gewonnen van VV Veenendaal. ,,Vooral de eerste helft speelden we goed'', aldus Vriendenschaar-trainer Dirk-jan in den Eng. Door deze overwinning kan Vriendenschaar nog steeds doorbekeren. 
AMERSFOORT Focus'07 is begonnen aan het voetbalseizoen 2019/2020 met een ruime nederlaag in de eerste bekerwedstrijd. Onder leiding van de nieuwe trainer Charly Olf, die de vertrokken Raymond Graanoogst opvolgde, werd bij CJVV met 1-6 verloren.
CULEMBORG Zaterdag heeft CVV Vriendenschaar met 2-1 verloren van VVA Achterberg. ,,Een gelijkspel was terecht geweest'', zei Vriendenschaar-trainer Dirk Jan in den Eng na afloop van het bekerduel.