Voetbal

CULEMBORG Het weerzien met trainer Raymond Graanoogst is het eerste team van Focus'07 allerminst bevallen. In de uitwedstrijd tegen DESTO uit Vleuten werden de Culemborgers tegen het team van hun oud-trainer compleet weggevaagd: 0-7. Dat was nogal een deceptie na de winst vorige week op aartsrivaal Vriendenschaar.
CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft zaterdag met 0-2 verloren van koploper VV Jonathan uit Zeist. De Culemborgers wisten een uur lang goed partij te bieden voordat de bezoekers het verzet braken.
Advertorial
GELDERMALSEN ,,De eerste kennismaking is soms een beetje lastig. Maar ik ben vrolijk en communiceer graag. Vaak vragen mensen waar ik vaker langs ben...
CULEMBORG Bij Vriendenschaar overhandigde Martin Houvast zaterdag de nieuwe wedstrijdkleding aan het jongste seniorenteam van Vriendenschaar. Uiteraard waren de mannen van het 5e elftal hier zeer verguld mee. Ze beloofden Martin hem niet te teleur te stellen en de wedstrijd tegen JSV met een overwinning af te sluiten. Het team hield woord en...
CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft woensdag 23 oktober de volgende ronde van de beker bereikt door, na een remise in de reguliere speeltijd(2-2), APWC te verslaan in een penaltyreeks (3-4).
Advertorial
Een nieuwe woning of een huidige woning verbouwen kan voor een heel andere uitstraling van het huis zorgen. Als je dan toch bezig bent is het misschien ook wel leuk om eens...
ZEIST Focus'07 heeft op bezoek bij FZO opnieuw een pijnlijke nederlaag geïncasseerd in de Derde Klasse. De Culemborgers verloor in Zeist met liefst 6-2: ,,Feit was dat FZO feller en gretiger was gedurende de hele wedstrijd", concludeerde trainer Charly Olf.
CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft zaterdag met 1-3 verloren van UCV Hercules. Vriendenschaar-trainer Dirk Jan in den Eng vond het ,,een teleurstellend resultaat'.
Advertorial
CULEMBORG Afgelopen week opende restaurant pizzeria Piramide zijn deuren. Eigenaar Bassem Almas heeft de afgelopen 20 jaar zijn zaak in Beusichem gerund...
CULEMBORG Focus'07 had een stuk meer kans op een resultaat dan in de voorgaande vier competitiewedstrijden, maar ook tegen Brederodes stond de ploeg van trainer Charly Olf na negentig minute met lege handen: 2-3.
CULEMBORG CVV Vriendenschaar heeft zaterdag met 2-0 verloren van DVSU. De ploeg van trainer Dirk Jan in den Eng speelde vooral in de eerste helft ,,matig''. 
ZEIST Het zijn geen plezierige tijden bij Focus'07. De Culemborgse club uit de derde klasse verloor zaterdag ook de vierde competitiewedstrijd, uit bij Jonathan in Zeist met 3-0 en blijft zo zonder punten na vier duels. ,,Het vertrouwen is er zeker nog, anders kan ik net zo goed m'n contract alvast inleveren", aldus trainer Charly Olf.