Lezersnieuws

Fit Gewicht in Evenwicht - Walk and Move 2 be Fit Gewichts-en Vitaalcoach Jeanet de GraafVoeding, beweging en sport voor volwas

De combinatie van gezonde voeding, sport, beweging en het aanpakken van je eetgedrag samen met iemand die je motiveert, is de sleutel tot een Succesvol Fit Gewicht in Evenwicht.

Regio Rivierenland krijgt ruim €1,5 miljoen voor vernieuwing jeugdhulpstelsel

Regio Rivierenland krijgt voor de periode 2019-2021 ruim €1,5 miljoen om  jeugdhulp, jeugdbescherming en jeugdreclassering merkbaar en meetbaar beter te maken voor kinderen, jongeren en gezinnen.

Weer succesvol weekend voor Sport Balans

De 2e Rayonvoorwedstrijd leverde wederom een aantal medailles op voor Sport Balans.

Zangeres Greetje Bijma met zoon in Jam Jazz & Pizza

Tijdens de laatste editie van Jam Jazz & Pizza dit jaar ontvangt de Gelderlandfabriek in Culemborg op 16 december zangeres Greetje Bijma. Als speciale gast komt haar zoon Doeke Bekius mee, die zijn moeder begeleidt op gitaar.

Energie

Terwijl grote vervuilers vrijgesteld zijn van BTW belasting en accijnzen betaald de burger inmiddels bijna 70% belasting op zijn of haar energie nota. Producten van fossiele brandstoffen zijn vrijgesteld van belastingen en/of ontduiken allerlei belastingen. Met medewerking van het kabinet.

Shot verliest nipt in topper

In de topper tegen lijstaanvoerder Punch uit Delft, begon coach Kees van Blokland met een verrassende beginopstelling waarin geen plek was ingeruimd voor Yannick Middelkoop en Henk-Jan van Doorn.

Dik de Voogd matchwinnaar

Denk en Zet heeft ondanks een groot aantal kansen de wedstrijd tegen Witte van Moort uit Westerhaar slechts met het kleinst mogelijke verschil gewonnen. Dik de Voogd kroonde zich tot matchwinnaar door zijn partij in winst om te zetten, de negen andere partijen eindigden in remise.

KunstLab biedt creatieve workshops voor iedereen vanaf 8 jaar

Na de meer dan geslaagde eerste editie van KunstLab in 2017, staat de Gelderlandfabriek ook dit jaar direct na Kerst bol van de bedrijvigheid. Trakteer jezelf of een ander op 27 december op een te gekke workshop. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen. Op veler verzoek dus ook voor volwassenen.

Kerststukjes maken bij de Zonnebloem

Nu Sinterklaas is vertrokken maken we ons op voor de Kerst. Zo ook de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Culemborg het afgelopen weekend. Zij kwamen naar de Open Hof in Culemborg om kerststukjes te maken.

Pagina's