Lezersnieuws

Basisschooljeugd al vroeg op de schaats!

Als een van de eersten stonden de kinderen van groep vijf van de Culemborgse basisscholen dit najaar op het ijs. Schaats- en Skatevereniging Lek en Linge had in samenwerking met de Brede School en de gemeente een schoolschaatsproject georganiseerd.

Bewegen met Sibke voor jong en oud

Op donderdag 1 november 2018 gaat in Culemborg de pilot van het landelijke beweegprogramma Sibke van start. Op het schoolplein van de Kon. Beatrixschool is met subsidie van de Gemeente Culemborg een Sibke beweegroute gerealiseerd.

Kom ook netwerken en laat je inspireren op de Dag van de Werkzoekende!

Op donderdag 1 november aanstaande, van 13.00-17.00 uur, organiseert JobHulp Culemborg voor de eerste keer in Culemborg de Dag van de Werkzoekende! Het belooft een inspirerende dag te worden, met een motiverende spreker en leuke workshops.

Theater aan de Slag in Kunstroute Culemborg

Bezoekt u in het weekend van 27 en 28 oktober de binnenstad van Culemborg? U bent dan slechts een paar stappen verwijderd van Theater aan de Slag, gevestigd aan de Herenstraat nummer 20. Beide dagen is het theater tussen 12.00 en 17.00 uur vrij toegankelijk t.b.v. Kunstroute Culemborg.

Demonstratie / clinic aangepast badminton

Badminton Zonder Drempels houdt demonstratiedag in Culemborg

Postmen start jubileum-tour in Zinder Podium Tiel

Postmen komt terug naar Tiel! Op zaterdag 27 oktober trapt de hiphop- en reggaeformatie de ‘Love me or love me not-tour’ af in Zinder Podium, ter ere van hun 20-jarig bestaan. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via zinder.nl/podium.  

Bèta Bijles Betuwe, een start up uit de regio.

Nog geen half jaar geleden richtten de 3 studenten Lennart Bijnagte, Michiel van den Berg en Stef van der Meer een bijlesservice op genaamd ‘Bèta Bijles Betuwe’, met als doel: middelbare scholieren te helpen bij het behalen van een goede cijferlijst.

Acroyoga ouder-kind 7-10 jr 11 nov & 9 dec

Acroyoga ouder-kind 7-10 jaar Zondag 11 november & 9 december 10.30-12.00 uur

Nieuwe voorzitter Raad van Toezicht SKPC

SKPC kinderopvang heeft een Raad van Toezicht welke samengesteld wordt op basis van algemene bestuurlijke kwaliteiten, affiniteit met de doelstelling van de Stichting en met een spreiding van deskundigheden en achtergronden.

Instuif bij Sport Balans

In de herfstvakantie houdt Sport Balans Culemborg een gezellig instuif in Sporthal Parijsch.

Dus hou jij van gymmen/springen/freerunnen/klimmen/klauteren/etc. meld je dan snel aan via jeugdcommissie_sportbalans@hotmail.com

Pagina's