Deel je nieuws

Schilderen en/of tekenen

Nieuw in Olga's atelier: vanaf 2 oktober elke woensdag van 9.30-12.00 uur komen een aantal mensen bij elkaar om te schilderen en/of tekenen. Ze ondersteunen en inspireren elkaar om zo meer uit zichzelf te halen. Geen les, wel met elkaar mooie dingen maken.

Diverse creatieve activiteiten

Op maandag en dinsdag van 12.30-16.00 uur en op donderdag van 9.00-12.30 uur ben je welkom in Olga's atelier om mee te doen met diverse creatieve activiteiten. Borduren maar dan anders, naaien, macramé etc. Nieuwsgierig? Kom eens kijken! Parallelweg Oost 13 (vlakbij NS Station), 1e verdieping.

Culemborger wint internationale filmprijzen.

ROERMOND. Op het SHIFT Filmfestival 2019 van Cinesud is de korte film Eindbestemming (Terminus – ENG) van de Culemborgse filmmaker Jan Pool tweemaal in de prijzen gevallen.

Proefles taiji in KWC

Bent u geïnteresseerd in taiji en wilt u een keertje meedoen met onze les? Dat kan a.s. op dinsdag 17 september om 20.30 uur. tot 21.30 uur in de gymzaal van het KWC, Beethovenlaan 1 in Culemborg

Succesvolle jubileum editie Pianowandeling

Alles zat zondag 15 september mee bij de jubileum editie van Pianowandeling Culemborg. Het weer, de pianisten, de terrasjes, de muziekkeuze, de locaties, de organisatie.

Paddenstoelenexcursie Plantage

Paddenstoelen zijn er het hele jaar door, maar de herfst is toch wel het seizoen bij uitstek om de prachtige zwammen te bewonderen. We maken met Hans Kunstman een wandeling door de Plantage en langs de Waldeck Pyrmontdreef.

Fibromyalgie/lotgenoten contact.

Op Dinsdag 24 Sep.aanvang 19.30 uur,starten we weer met onze lotgenoten contact avond.Deze vind plaats in het Rode Kruisgebouw,

Ontdek Culemborg tijdens Powerwalking

Powerwalkingclub Culemborg neemt je graag mee naar buiten. Vanaf 2 oktober ook op de woensdagochtend. Je ervaart hoe je fit kan worden en kan genieten van bewegen samen met anderen in en rondom Culemborg. We lopen in een stevig tempo (5-7 km per uur).

Gelderlandfabriek in teken hoogwater 1995

Tot aan de lippen: 25 jaar na de evacuatie van het Rivierengebied

G-TEAM VRIENDENSCHAAR BEDANKT SPONSORS

Voorafgaande aan de wekelijkse training heeft het G-team de sponsors op dinsdag 10 september bedankt voor de prachtige wedstrijdkleding, trainingspakken en tassen die zij van hen mochten ontvangen.

Pagina's