Lezersnieuws

100 omslagdoeken voor Roemenië 

De 94-jarige mevrouw Kraak heeft maar liefst 100 omslagdoeken voor oudere mensen in Roemenië gehaakt. Mevrouw Hazendonk heeft haar geholpen met de afwerking van de doeken. Beide dames zijn iedere vrijdagmorgen te vinden bij de breiclub in De Ontmoeting, Admiraalvlinderweg 2.

Zin in wandelen met Z Cafe?

Zin in een wandeling,lekker bewegen en een frisse neus halen? Loop dan met ons mee, iedereen is welkom! Er gaan altijd 2 begeleiders mee.

in memoriam de Henri Veldhuis

“Culemborg ligt ook in Galilea, de vrijstad voor mensen met een kerfstok. Een vrijstad waar God ook heel graag wonderen doet. Amen.” Dat waren de laatste woorden van de preek van Henri Veldhuis op 8 juli in “zijn Barbarakerk”. Daarna vakantie.

Stadsdichter Holwerda in Odensehuis

Stadsdichter Harmen Holwerda heeft op 9 augustus een bezoek aan het Odensehuis Culemborg gebracht. Samen met muzikante Annelies van Sterkenburg droeg hij eigen gedichten voor, afgewisseld door muzikale intermezzo's.

Simon Harmsma Europees Blitz kampioen

In de hoofdstad van Litouwen, Vilnius, zat het reguliere EK jeugddammen er op maar als afsluiting stonden nog het EK Rapid en het EK Blitz op het programma.

Aardgasvrij. Ook voor mensen met een kleine portemonnee.

De energietransitie gaat aan niemand voorbij, iedereen moet eraan geloven: geen aardgas meer in woningen voor verwarming van huis en tapwater.  Dit betekent voor de één een wat lagere en voor de ander een fors hoge investering in aanschaf van systemen die zonder aardgas kunnen

Betuwse Tuinenroute 2018

Genieten van prachtige tuinen in de omgeving van Culemborg Gedurende het weekend van 18 en 19 augustus vindt de Betuwse Tuinen Route plaats. Aan dit evenement doen 11 tuinen mee die gratis zijn te bezoeken tussen 10.00 en 17.00 uur.

John van Empel vanavond gast.

Vanavond is John van Empel, de motor achter Culemborg Blues te gast in het eerste uur van het radioprogramma An Evening With The Blues van RTVBetuwe. Aanvang 20.00 uur

Imago e-bikes hipper, ook onder studenten!

Dat de elektrische fiets, ofwel e-bike, populair is, is bij de meesten wel bekend. Ook onder de jongeren stijgt de interesse in de elektrische fiets.

 

Meer scholieren bezoeken e-bike testcenters van Stella Fietsen

Pagina's