Deel je nieuws

Josefschoolleerlingen geven startschot voor vernieuwingen Bomedikke

Ruim honderd leerlingen van de R.K. Josefschool hebben op vrijdag 15 november hun handen uit de mouwen gestoken om te helpen met het planten van meer dan 2000 bloembollen in speeltuin De Bomedikke.

Start leesgroep biografieën in Culemborg

In Culemborg start een leesgroep biografieën. In Bibliotheek Rivierenland, locatie Culemborg is donderdagochtend 28 november een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om biografieën te lezen en in contact willen komen met andere lezers.

Another Saturday Night Hits

The Everly Brothers en Simon and Garfunkel

Zing luidkeels mee met hun grootste hits: Birddog, Bye bye love, Scarbourough Fair en Mrs. Robinson.

Start nieuwe seizoen hondenclub

Op zaterdag 23 november van 9.00u.-14.00 u. kan er worden ingeschreven voor het nieuwe seizoen bij de Kynologen Club Culemborg op Sportpark Terweijde aan de Middelcoopstraat.

Mooie opbrengst inzamelactie Plus Giels Smits

De inzamelingsactie van Plus Giel Smits voor een project van Betuwe Wereldwijd in Zambia heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Klanten van de Plus doneerde hun gebruikt gereedschap in een bak in de winkel. Er werden ook spullen bij de werkplaats van Betuwe Wereldwijd ingeleverd.

23ste JobGroep start dinsdag 26 november a.s.!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Doe dan mee met de JobGroep, een serie van 8 bijeenkomsten waarbij je, samen met anderen, aan de slag gaat.

Dansfeest, met Medicine Movement workshop

Een feestje waar ieders hart welkom is. Door samen het leven te vieren en samen te dansen voor al het leven op aarde, ervaren en versterken we de schoonheid van ons gemeenschappelijk mens-zijn. "Come and dance, come and party! For the Love of Life"

Dansfeest, met Medicine Movement workshop

Een feestje waar ieders hart welkom is. Een avond om jouw bescherming te laten gaan en jouw maskers te smelten. Een avond waarin je onderdeel bent van een veld van liefde, verbinding en inclusiviteit.

Workshop 'Bestanden bewaren in de cloud'

Workshop 'Bestanden bewaren in de cloud'

Pagina's